Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii ale lui Grozavu după derapajul din meciul cu ASU Poli: "O descătuşare nervoasă"

Primele declaraţii ale lui Grozavu după derapajul din meciul cu ASU Poli: "O descătuşare nervoasă"

Liga 2

Comentarii

La finalul meciului câştigat 2-0 de către Petrolul cu ASU Poli Timişoara, antrenorul Leo Grozavu, a avut o ieşire nervoasă care a fost susprinsă de camerele TV. Tehnicianul a înjurat, aruncând vorbe grele în direcţia celor care se aflau în spatele băncii tehnice.

"Haideţi, mă, daţi-vă-n p**a mea!", a fost mesajul pe care antrenorul de 51 de ani l-a transmis fanilor de la oficială, gesticulând nervos după reuşita de 1-0 a lui Marinescu. Antrenorul a făcut precizări pe marginea derapajului său, într-un mesaj transmis pe siteul oficial al clubului.
 
"În tensiunea de la finalul meciului am avut, este adevărat, o descătuşare nervoasă, după golul marcat de către Laurenţiu Marinescu, dar sub nicio formă nu m-am adresat spectatorilor sau oricăror altor persoane de la tribuna oficială. Nu m-am contrat cu nimeni din tribune, nici pe parcursul meciului şi nici la final.
 
Am apreciat dintotdeauna pasiunea fanilor petrolişti, modul în care ei îşi încurajează echipa şi n-aş fi avut nici cel mai mic motiv să mă manifest nepotrivit la adresa lor. Ba, din contră, nu pot decât să le mulţumesc pentru faptul că, şi în acest meci, ne-au susţinut din primul până în ultimul minut, indiferent de rezultatul care era trecut pe tabela de marcaj”, a afirmat Grozavu.
 
Ambele goluri ale Petrolului din meciul cu ASU Poli au fost marcate în prelungirile confruntării, de către Marinescu (90+2) şi Saim Tudor (90+4).
 
Cu 16 puncte adunate după etapa cu numărul 7, Petrolul ocupă în continuare poziţia a treia a clasamentului Ligii 2. Pentru trupa lui Leo Grozavu urmează, acum, derbiul de la Cluj, cu Universitatea, ce se va disputa duminică, de la ora 18.00.

Afla mai multe despre: leo grozavupetrolulinjuraturiscandalproblemeprecizari 

viewscnt
Articole similare