Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii ale lui Iuliu Mureşan, după ce l-a dat afară pe Rednic de la Dinamo! ”Nu ştia, nu l-am informat!”

Primele declaraţii ale lui Iuliu Mureşan, după ce l-a dat afară pe Rednic de la Dinamo! ”Nu ştia, nu l-am informat!”

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic a fost dat afară din Ştefan cel Mare, iar Iuliu Mureşan, oficialul lui Dinamo, a oferit primele declaraţii.

Clubul Dinamo l-a dat afară, azi, pe Mircea Rednic şi a bătut palma cu Flavius Stoican. Antrenorul a mai condus Dinamo între 2013-2014 şi în 2015. După ce Mircea Rednic a fost concediat, Iuliu Mureşan a oferit primele declaraţii. Oficialul ”câinilor” şi-a motivat decizia şi a dezvăluit că nu l-a anunţat înainte pe Mircea Rednic că o să fie dat afară, deoarece nu a dorit să complice situaţia. 

”Nu ştia, nu l-am informat!”

”Din cauza acestei decizii? Eu ştiu (n.r. - că fanii şi-au pus speranţele în Rednic), numai că vezi că nu prea a mers treaba şi a făcut foarte puţine puncte, a făcut şase puncte în 11 meciuri, sunt foarte puţine. Am avut o discuţie cu el şi înainte de ultimele trei etape, l-am întrebat câte puncte face, a zis că cel puţin cinci puncte. 

Mă rog, dar nu asta a contat. Atmosfera nu e bună la echipă, nu e o atmosferă de performanţă. Sigur, e foarte uşor să dai vina pe jucători. Dar fotbalul nu se poate face fără jucători, se face cu jucători şi am fost pus în situaţia de a lua o decizie. Am luat decizia cu scopul să fie bine şi să se schimbe lucrurile în bine. N-am nimic personal cu Mircea Rednic, îl respect, dar am o răspundere. Cât sunt pe funcţia asta, trebuie să-mi fac treaba. Nu ştia, nu l-am informat. Nu ştia, aşa este, n-am vrut să apară înainte, că apoi era şi mai complicat.

De garantat e foarte greu, dar trebuia o schimbare la echipă şi trebuie un antrenor care să fie pozitiv. În ideea asta l-am ales pe Flavius Stoican, pentru că este un om pozitiv, de asta are nevoie echipa. Nu a ezitat deloc, a acceptat din prima”, a declarat Mureşan, pentru Sport.ro.

Telekom Sport a anunţat că administratorul special al lui Dinamo Bucureşti, Iuliu Mureşan, a decis eliberarea din funcţie a lui Mircea Rednic.  Rezultatele slabe au cântărit decisiv în decizia luată de conducător, care s-a arătat nemulţumit, în săptămânile trecute, de ce s-a întâmplat pe teren, dar şi din cauza transferurilor făcute de "Puriu", care nu au dat randamentul aşteptat.

Afla mai multe despre: dinamo-iuliu mureşan-mircea rednic 

viewscnt
Articole similare