Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii ale lui Neymar după ce a semnat o nouă înţelegere cu PSG! "Sunt sigur că putem câştiga Champions League!" Ce a spus brazilianul

Primele declaraţii ale lui Neymar după ce a semnat o nouă înţelegere cu PSG! "Sunt sigur că putem câştiga Champions League!" Ce a spus brazilianul

PSG

Comentarii

Neymar a semnat o nouă înţelegere cu gruparea din capitala Franţei.

Noul contract este valabilă până în 2025 şi va câştiga un salariu de 30 de milioane de euro pe sezon. 

"Desigur, obiectivul meu când am venit la Paris Saint-Germain era să ajut echipa să ajungă în vârf, printre cele mai bune şi ne apropiem. Câştigăm din ce în ce mai multă experienţă pentru a ne ajuta să abordăm aceste tipuri de jocuri, să ştim cum să jucăm în Liga Campionilor, iar PSG este pe drumul cel bun. Suntem din ce în ce mai aproape de pasul câştigării Ligii Campionilor, sunt sigur că o putem face", a spus Neymar pentru site-ul oficial al lui PSG. 

Neymar a vorbit şi despre datoria pe care o are faţă de PSG, aceea de a câştiga cât mai multe trofee.

"Sunt foarte fericit, foarte fericit că îmi prelungesc contractul cu PSG până în 2025. Adevărul este că sunt foarte fericit că rămân aici încă patru ani, să fac parte din proiectul clubului, să încerc să câştig titluri, să încerc să realizăm cel mai mare vis al nostru, care este Liga Campionilor. Deci, sunt fericit că rămân la club, că fac parte din el şi că îmi prelungesc contractul", a spus Neymar. 

Fotbalistul în vârsta de 29 de ani speră să poată juca fotbal în faţa fanilor cât mai curând. 

"Sper că pandemia se va încheia în curând, că fanii se vor întoarce pe stadion pentru a ne sprijini şi a ne încuraja din ce în ce mai mult", a spus starul francezilor. 

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare