Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii ale lui Sergio Ramos după ce a ajuns la Paris! "Pentru mine este un privilegiu să port acest număr la PSG!"

Primele declaraţii ale lui Sergio Ramos după ce a ajuns la Paris! "Pentru mine este un privilegiu să port acest număr la PSG!"

PSG

Comentarii

Sergio Ramos a ales să semneze cu PSG, iar din sezonul viitor va fi coleg cu Neymar şi Mbappe.

Fundaşul spaniol nu a fost încă anunţat oficial la echipa din capitala Franţei, dar clubul a dezvăluit ce număr va purta fostul căpitan al lui Real Madrid. El va avea pe tricou numărul 4, la fel ca în ultimii 16 ani în echipa Los Blancos. 

"Acest număr 4, ţin la el foarte mult din superstiţie, pentru că l-am avut de la începutul carierei mele şi apoi m-a însoţit de-a lungul vieţii, m-a urmat, a adus noroc şi multe victorii. Acum numărul 4 face parte din mine ca persoană şi ca profesionist. 

"Pentru mine este un privilegiu să pot purta acest număr într-o echipă grozavă!"

Pentru mine este un privilegiu să pot purta acest număr într-o echipă grozavă cum este cea de la Paris Saint-Germain. Prin urmare, va fi special să pot purta numărul meu aici, la Paris", a mărturist Ramos, pentru site-ul oficial al clubului, citat de Marca

Până acum, numărul 4 a fost purtat de Thilo Kehrer, care i l-a cedat noului transfer de la PSG. Astfel, spaniolul va avea numărul 4 pe tricou şi va păstra marca SR4.

Sergio Ramos a ajuns la Paris!

Între timp, Ramos a efectuat deja testele medicale, acesta fiind într-o formă fizică incredibilă, spre surprinderea doctorilor. Astfel, doar formalităţiile rămân, iar fundaşul central ar trebui anunţat ca un jucător al PSG-ului în zilele care urmează, dacă nu chiar orele.

După 16 ani pe Bernabeu, Sergio Ramos şi Real Madrid s-au despărţit. Disputa dintre acesta şi Florentino Perez pe tema contractului său a fost picătura ce a umplu paharul, iar fundaşul central de legendă ar putea ajunge să îşi înfrunte clubul de suflet sezonul viitor, în Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: psg-sergio ramos-franţa 

viewscnt
Articole similare