Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii făcute de Florin Gardoş după ce a semnat contractul: ”Mă simt bine şi sper să dau un randament bun”

Primele declaraţii făcute de Florin Gardoş după ce a semnat contractul: ”Mă simt bine şi sper să dau un randament bun”

Superliga

Comentarii

Florin Gardoş a vorbit despre noul contract pe care l-a semnat cu U Craiova. Fundaşul de 31 de ani a jucat primul meci după o pauză de aproximativ 10 luni.

Florin Gardoş a fost titular în primul dintre cele două amicale Craiova - Viitorul. Echipa sa a fost învinsă cu 3-0, dar Florin Gardoş are şi un motiv de bucurie. Fostul fundaş al lui Southampton a reuşit să joace într-un meci pentru prima dată în ultimele 10 luni: ”Mă simt bine. E prima oară după ani de zile, după 4-5 ani, când am avut oportunitatea să fac două cantonamente, iarnă-vară. Deci e bine, mă simt bine, e totul OK”, a declarat Gardoş.

Florin Gardoş a semnat un nou contract cu U Craiova

Înţelegerea fundaşului de 31 de ani expira la 30 iunie, însă oficialii Craiovei i-au propus să rămână până la finalul acestui sezon. Adică până pe 1 august. În plus, dacă nu va avea din nou probleme şi va reuşi să joace, are opţiune de prelungire pentru încă un an.

”Contractul meu se termina pe 30 iunie, am prelungit până la finalul sezonului şi, în funcţie de cum vor merge lucrurile în următoarea perioadă, vedem dacă voi rămâne sau nu şi pentru sezonul viitor. Eu vreau. Simt o datorie faţă de toată lumea, şi faţă de conducere, şi faţă de public... Eu mereu am încercat să fac tot ce depinde de mine, dar nu mi-a ieşit, nu mi-au dat pace accidentările, din păcate. Acum mă simt bine şi sper să dau randament bun, să rămân”, a mai spus Florin Gardoş.

Gardoş a semnat un nou contract şi este optimist

Fostul internaţional român speră că a scăpat de ghinionul accidentărilor şi va putea să se concentreze din nou pe fotbal: ”Dacă nu mă simţeam bine şi nu vedeau şi ei că sunt bine, probabil nu mai eram aici în momentul ăsta. Depinde doar de mine. Repet, eu mereu am fost la fel, nu s-a schimbat nimic. Probabil după atâta efort şi atâta muncă, în sfârşit lucrurile merg pe o pantă ascendentă. Dar încă e foarte devreme, nu ştiu cum vor merge lucrurile în continuare”, a mai declarat Gardoş.

Afla mai multe despre: florin gardos 

viewscnt
Articole similare