Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii făcute de Giovanni Becali după ce s-a infectat cu noul coronavirus: ”Mi-a dat Gigi nişte pastile”. În ce stare se află acum

Primele declaraţii făcute de Giovanni Becali după ce s-a infectat cu noul coronavirus: ”Mi-a dat Gigi nişte pastile”. În ce stare se află acum

Diverse

Comentarii

Giovanni Becali a oferit primele declaraţii după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Giovanni şi Victor Becali s-au îmbolnăvit zilele trecute, dar starea lor este în prezent bună.

În vârstă de 68 de ani, Giovanni Becali a fost ieşit pozitiv la coronaviru în urma testului făcut acum câteva zile. La fel şi Victor Becali, fratele său, în vârstă de 59 de ani. Cei doi au avut simptome, dar în prezent au o stare bună. Giovanni Becali spune că starea i-a fost îmbunătăţită în urma unui tratament pe care l-a primit la clinica vărului său, Gigi Becali.

Giovanni Becali are coronavirus: ”Mă simt mult mai bine acum”

Într-o declaraţie făcută pentru Fanatik.ro, Giovanni Becali spune că a fost chinuit de simptome specifice coronavirusului, dar starea lui s-a îmbunătăţit după ce s-a tratat la clinica lui Gigi Becali. Fostul impresar susţine că acum se simte mult mai bine: ”Mă simt mult mai bine acum. Am avut noroc şi cu văru-miu Gigi, care mi-a dat nişte pastile de la clinica lui şi m-am pus destul de repede pe picioare”, a declarat Giovanni Becali pentru Fanatik.ro.

Giovanni Becali nu ştie unde s-a îmbolnăvit de coronavirus

Fostul impresar spune că nu-şi dă seama de unde s-a infectat. Giovanni Becali nu exclude să fi luat virusul în timpul deplasării pe care a făcut-o în Italia, unde a perfectat transferul lui Valentin Mihăilă de la Craiova la Parma. În acelaşi timp, spune că ar fi putut lua virusul de la barul în care a urmărit meciul Norvegia - România 4-0. A fost acolo cu împreună cu Victor Becali, dar şi cu alte rude şi toţi s-au infectat cu noul coronavirus:

”Nu pot să-mi dau seama exact de unde am luat virusul. Poate când am fost în Italia pentru transferul lui Mihăilă, poate la bar, când ne-am uitat la Norvegia – România… Nu ştiu şi nici nu mai contează… Sper să fiu ok cât mai repede din toate punctele de vedere”, a mai spus Giovanni Becali.

Afla mai multe despre: giovanni becali 

viewscnt
Articole similare