Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii făcute de Pele după ce fiul său a dezvăluit că este în depresie şi că are probleme de mobilitate: ”Sunt bine”

Primele declaraţii făcute de Pele după ce fiul său a dezvăluit că este în depresie şi că are probleme de mobilitate: ”Sunt bine”
Comentarii

Pele, care va împlini în octombrie 80 de ani, a negat faptul că suferă de depresie şi că trăieşte retras, aşa cum a susţinut fiul său, informează Reuters.

"Sunt bine. Continui să-mi accept limitările fizice în cel mai bun mod posibil, dar intenţionez să ţin mingea în joc. Am zile bune şi zile rele. Asta este normal la vârsta mea. Nu îmi este teamă, sunt hotărât, încrezător în ceea ce fac. Nu evit să îmi îndeplinesc angajamentele din programul meu mereu încărcat", a declarat într-un comunicat Pele, singuru fotbalist care a câştigat Cupa Mondială de trei ori.

Prieteni ai fostului jucător al echipelor Santos şi Cosmos New York susţin că luna ianuarie a fost una foarte încărcată pentru el. Pele a participat la şedinţe foto şi activităţi pentru sponsori şi a colaborat cu un regizor britanic care realizează un documentar despre viaţa lui de fotbalist.

Potrivit fiului său, Pele, considerat "regele" fotbalului mondial, are probleme de sănătate din cauza cărora nu se poate deplasa corect, astfel că este deprimat.

Fiul lui Pele, Edinho, a vorbit pentru TV Globo despre problemele tatălui său.

Fostul atacant, în vârstă de 80 de ani, are probleme la şold de mai mulţi ani şi are nevoie de cârje pentru a se deplasa. La multe din recentele sale apariţii a fost in scaun rulant.

"Este destul de fragil, a avut o operaţie şi nu a beneficiat de recuperare adecvată. Această probleme de mobilitate i-a declanşat un fel de depresie. Vă daţi seama, el este Regele, mereu impozant şi azi nu poate merge corect. Trăieşte retras", a declarat Edinho.

În această vară se vor împlini 50 de la ani de la titlul mondial cucerit în Mexic de Pele cu naţionala Braziliei, echipă pe care mulţi specialişti o consideră cea mai bună din toate timpurile. El a mai câşrigat cu Brazilia ediţiile din 1958 şi 1962 ale competiţiei.

Afla mai multe despre: pele 

viewscnt
Articole similare