Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii oferite de Lobonţ după ce a preluat una dintre marile echipe din România: ”Sunt convins că vom face lucruri extraordinare!”

Primele declaraţii oferite de Lobonţ după ce a preluat una dintre marile echipe din România: ”Sunt convins că vom face lucruri extraordinare!”

Liga 2

Comentarii

Bogdan Lobonţ a oferit primele declaraţii după ce a preluat-o pe Universitatea Cluj. Fostul mare portar spune că este o provocare pentru el şi este încrezător că va face treabă bună.

 ”U” Cluj, echipă care-şi propune promovarea, a decis să meargă pe mâna lui Bogdan Lobonţ, cel care se află la prima exprienţă ca antrenor principal. Fostul portar al lui AS Roma porneşte însă la drum cu gânduri mari:

”Sunt bucuros că încep această aventură de antrenor în România, ţara unde m-am format ca jucător, şi sunt bucuros că încep alături de U Cluj. (n.r. Cât de greu ţi-a fost să iei această decizie?) Nu mi-a fost greu, pentru că înainte să iau acestă decizie am văzut potenţialul pe care îl au jucătorii, calitatea, talentul, potenţialul pe care îl are acest club, care este mai mult decât o echipă de fotbal. Sunt convins că împreună reuşim să facem lucruri extraordinare, să construim o mentalitate şi o atitudine din punct de vedere al muncii”, a declarat Bogdan Lobonţ.

Fostul mare internaţional român a lucrat până acum în cadrul clubului AS Roma. Întrebat dacă i-a fost greu să plece de acolo, Lobonţ spune că vede revenirea în România ca pe o provocare: ”Presiunea este peste tot. Nu pot să fac previziuni, nu pot să dau verdicte. Pot să vă asigur este că împreună, zi de zi, o să luptăm pentru a aduce acasă rezultate. (n.r. Nu ţi-a fost greu să te desparţi de AS Roma după atâţia ani petrecuţi acolo?) Este o nouă aventură. De regulă, îmi plac aventurile”.

Bogdan Lobonţ se va ocupa inclusiv de echipele de juniori ale clubului şi va încerca să pună în practică lucrurile pe care le-a văzut la AS Roma: ”Da, de tot ceea ce înseamnă U Cluj, începând cu prima echipă şi până la ultima grupă de la copii şi juniori. Centrul de copii şi juniori este rădăcina”.

Lobonţ a fost întrebat şi dacă va continua să lucreze şi la naţionala României: ”Rămân concentrat doar pe ce înseamnă U Cluj. (n.r. întrebat dacă s-a supărat Cosmin Contra) Încă nu am discutat în detaliu această problemă. La timpul oportun o să discut”.


 

Afla mai multe despre: u clujliga 2bogdan lobontas roma 

viewscnt
Articole similare