Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii oferite de Zidane după ce s-a aflat că Benzema urmează să fie judecat: "E cel mai important lucru în momenul de faţă"

Primele declaraţii oferite de Zidane după ce s-a aflat că Benzema urmează să fie judecat: "E cel mai important lucru în momenul de faţă"
Comentarii

Zinedine Zidane este alături de jucătorul său, Karim Benzema, în scandalul "sextape", în care atacantul urmează a fi judecat.

"Îl susţin pe deplin pe Benzema, sunt alături de el şi ştiu că această situaţie nu este uşoară pentru el. Lucrul cel mai important este că se simte bine. Karim face abstracţie de toate acestea. Se concentrează asupra a ceea ce-i place, asupra meseriei, asupra familiei lui. E adevărat, restul e complicat, dar sper că totul se va rezolva rapid pentru toată lumea. Până atunci, face ce-i place, adică joacă fotbal şi îi face fericiţi pe oamenii care îl privesc", a declarat Zidane într-o conferinţă de presă.

Parchetul din Versailles a anunţat, joi, că Benzema va fi judecat, alături de alte patru persoane, în afacerea "sextape".

Fotbalistul este acuzat că a instigat în 2015 la "tentativă de şantaj" împotriva lui Mathieu Valbuena, incitându-l pe mijlocaşul echipei Olympiakos Pireu şi, totodată, fostul său coechipier din echipa Franţei să le ofere bani unor persoane care îl ameninţau cu prezentarea unei înregistrări video cu acesta în momente intime.

Cei patru au fost şi ei trimişi în judecată în acest dosar pentru tentativă de şantaj, iar unul dintre ei şi pentru abuz de încredere.

În noiembrie 2015, fostul internaţional francez Djibril Cisse şi alte trei persoane erau reţinuţi într-un caz de şantaj care îl viza pe Valbuena. Cisse i-ar fi cerut bani lui Valbuena pentru a nu da publicităţii o înregistrare video în care conaţionalul său apare în momente intime cu prietena sa. Ulterior, Cisse a fost eliberat şi exonerat de orice vină.

Benzema era acuzat că ar fi fost intermediar între şantajişti şi Valbuena.

În decembrie 2015, atacantul Realului a fost suspendat din naţională de Federaţia Franceză de Fotbal şi nu a mai jucat de atunci la prima reprezentativă.

Afla mai multe despre: zidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare