Experiențe împreună.
You are here:

Primele două lovituri uriaşe date de Reghecampf la Universitatea Craiova. Transferurile de titlu care îi transformă total pe olteni. Primele reacţii

Primele două lovituri uriaşe date de Reghecampf la Universitatea Craiova. Transferurile de titlu care îi transformă total pe olteni. Primele reacţiigalerie foto

U Craiova

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a preluat-o pe Universitatea Craiova, după demiterea lui Marinos Ouzounidis, iar acum Mihai Rotaru pregăteşte două lovituri importante şi pe piaţa transferurilor.

Universitatea Craiova a avut o săptămână de coşmar. Oltenii au pierdut meciul din prima manşă a turului doi preliminar al Conference League, 0-1, în deplasarea de la Laci, din Albania, apoi au fost umiliţi pe Arena Naţională de marea rivală FCSB, scor 4-1. Între cele două meciuri, Mihai Rotaru a luat decizia de a-l demite pe Marinos Ouzounidis, iar la începutul acestei săptămâni, Universitatea Craiova a anunţat că a bătut palma cu Laurenţiu Reghecampf.

În urma schimbărilor produse pe banca tehnică, patronul oltenilor pregăteşte acum şi două lovituri importante pe piaţa transferurilor. Oficialii Universităţii negociază intens pentru doi dintre cei mai buni mijlocaşi din Liga I, Paul Anton şi Andrei Ciobanu.

După plecarea lui Alexandru Cicâldău, la Galatasaray, echipa din Bănie este aproape de oficializarea transferului lui Paul Anton. Dinamo traversează o perioadă extrem de dificilă, iar de problemele financiare ale clubului din Ştefan cel Mare speră să profite Mihai Rotaru. Patronul oltenilor l-a ofertat pe mijlocaşul de 30 de ani, care este interesat să refacă perechea la mijlocul terenului cu Dan Nistor, alături de care a mai evoluat în sezonul 2014/2015, la Pandurii Târgu Jiu.

Primele două lovituri uriaşe date de Reghecampf la Universitatea Craiova. Transferurile de titlu care îi transformă total pe olteni. Primele reacţii

  • 1,1 milioane de euro valorează Paul Anton pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

În plus, alături de cei doi jucători experimentaţi, Universitatea Craiova speră să-l aducă şi pe unul dintre cei mai talentaţi mijlocaşi din fotbalul românesc. Andrei Ciobanu este marea ţintă a oficialilor deţinătoarei Supercupei României.

"E un jucător interesant. Hagi nu s-ar păcăli cu noi, ştie asta" , a recunoscut preşedintele Craiovei, Sorin Cârţu, la Pro X. În acelaşi timp, Basarab Panduru a recunoscut că Universitatea Craiova ar arăta foarte bine cu Paul Anton şi cu Andrei Ciobanu la mijlocul terenului: "Mi se par variante bune, Ciobanu şi Anton. Reghecampf probabil că va juca 4-3-3, că aşa îi place. La Al Wasl a jucat aşa, avea şi jucători pentru sistemul ăsta. Sistemul îl faci în funcţie de jucători. El asta juca, probabil că asta joacă şi acum, că asta vrea Craiova. E frumos sistemul şi arată foarte bine, Ciobanu şi Anton intră în sistemul ăsta".

Momentan, Andrei Ciobanu este plecat la Tokyo cu naţionala României, unde miercuri va disputa ultimul meci din grupă, cu Noua Zeelandă. Astfel, transferul s-ar putea oficializa la revenirea mijlocaşului în ţară.

  • 2 jucători a mai transferat Universitatea Craiova de la Farul Constanţa (n.r. fosta FC Viitorul): Alexandru Băluţă şi Alexandru Cicâldău
  • 1,5 milioane de euro este cota lui Andrei Ciobanu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare