Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele efecte ale eliminării din UCL. Max Allegri s-ar putea despărţi de Juventus! Cine a devenit favorit pentru a-i lua locul

Primele efecte ale eliminării din UCL. Max Allegri s-ar putea despărţi de Juventus! Cine a devenit favorit pentru a-i lua locul

Juventus

Comentarii

Juventus a fost eliminată surprinzător de Ajax Amsterdam din Uefa Champions League. Max Allegri ar putea fi demis la finalul sezonului.

Allegri nu mai este sigur de scaunul său la Juve. Aproape campion al Italiei, tehnicianul se poate despărţi de torinezi la finalul stagiunii. Chiar dacă oficialii clubului au anunţat deja că nu se pune problema unei despărţiri de actualul antrenor al echipei, Allegri are şanse mari să fie demis când se va termina sezonul competiţional.

Nu ar duce lipsă de oferte. Chelsea şi Bayern Munchen sunt primele echipe interesate de serviciile sale, scriu italienii.

În schimb, principalul nume de pe lista lui Juve pentru a-l înlocui pe Allegri este fostul tehnician al juventinilor, Antonio Conte. Acesta este la un pas de o înţelegere cu Inter Milano, acolo unde este dorit de Giuseppe Marotta, dar ar fi fost deja contactat de Juve, detaliu care l-ar fi pus pe gânduri. Conte a mai antrenat-o pe Juve cu care a cucerit 3 titluri de campion al Italiei, dar şi două Supercupe. Ca jucător a făcut istorie la Torino! Are 5 titluri de campion, Uefa Champions League şi Cupa UEFA în palmares.

Afla mai multe despre: max allegriantonio conte 

viewscnt
Articole similare