Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele explicaţii ale lui Burcea după dezastrul de la Campionatul European: "Le-am spus că nu acesta era obiectivul nostru". Ce reacţii au avut jucătoarele

Primele explicaţii ale lui Burcea după dezastrul de la Campionatul European: "Le-am spus că nu acesta era obiectivul nostru". Ce reacţii au avut jucătoarele

Handbal

Comentarii

Antrenorul Bogdan Burcea şi jucătoarele Ana Maria Măzăreanu şi Alexandra Dindiligan au oferit primele declaraţii, după înfrângerea cu Olanda, de la EURO 2020.

VIDEO | România - Olanda 24-35, la Campionatul European de handbal

Bogdan Burcea a pus înfrângerea cu Olanda pe seama oboselii, aspect care a fost observat de antrenor în repriza a doua: „Ne-au lipsit jucătoare importante la acest meci: Neagu, Buceschi, Ostase… Am încercat să dăm tot ce avem mai bun şi să dăm o replică. Cred că în unele momente am reuşit, dar în ultimele 15-20 de minute nu am mai avut resurse fizice, nu am rezistat fizic şi nu am avut opţiuni pe banca de rezerve. Acesta este rezultatul. Le-am spus fetelor că nu acesta era obiectivul nostru înainte de Campionatul European (n.r. - locul 12)”, a declarat Bogdan Burcea. 

Reacţiile jucătoarelor după România - Olanda 24-35

„A fost un meci greu. Este o diferenţă de 11 goluri. Trebuie să digerăm totul, deocamdată este la cald. O să vedem ce este de corectat pe viitor. Pentru mine a fost o experienţă unică. Mi-am dorit dintotdeauna să ajung la un Campionat European şi să joc. Într-adevăr, nu a fost un turneu reuşit, nu suntem nici noi mulţumite.

Ne-am dorit mult mai mult, am pregătit meciurile acestea. Nu ştiu ce ne-a lipsit. Ne-a lipsit atenţia, concentrarea şi cred că ar fi trebuit să avem mai puţine greşeli. Putem scoate şi lucruri bune. În această formulă s-a jucat, au fost nişte jocuri bune pentru noi şi pentru viitor”, a declarat Ana Maria Măzăreanu.

„Nu am avut timp să ne pregătim şi asta se vede cu ochiul liber. A fost benefic pentru noi acest turneu. Tot vorbim de această omogenizare şi cred că asta a ajutat.

Am fost fericită să marchez la un turneu final. Am avut mari emoţii la acest turneu. Am încercat să îmi ajut echipa”, a spus şi Alexandra Dindiligan.

Afla mai multe despre: bogdan burceaeuro 2020campionatul european de handbal 

viewscnt
Articole similare