Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele explicaţii ale lui Ole Gunnar Solskjaer după ce englezii au pierdut cu PSG: "Suntem Manchester United, ne revenim întotdeauna!"

Primele explicaţii ale lui Ole Gunnar Solskjaer după ce englezii au pierdut cu PSG: "Suntem Manchester United, ne revenim întotdeauna!"
Comentarii

Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul echipei engleze de fotbal Manchester United, a recunoscut superioritatea formaţiei Paris Saint-Germain în partida disputată marţi seara pe Old Trafford şi câştigată cu 2-0 de francezi, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

"Trebuie să fiu cinstit, ei au fost la un nivel superior, însă calificarea nu este încă pierdută. La vestiare, băieţi erau dezamăgiţi, dar a existat determinare. Avem un munte înalt de urcat, dar suntem Manchester United, ne revenim întotdeauna", a declarat tehnicianul norvegian după joc.
 
"Meciul a fost echilibrat. Nu trebuia să primim primul gol. Cel de-al doilea gol a fost rodul calităţii lor, una mare, începând de la portar şi până la atacantul central. De aceea sunt favoriţi. Acesta este nivelul pe care dorim să-l atingem. Manchester United vrea să fie în top. Suntem dezamăgiţi, însă trebuie să progresăm, pentru că este nivelul pe care îl vizăm", a mai spus Solskjaer.
 
PSG a învins-o în deplasare pe Manchester United cu scorul de 2-0, în ciuda absenţelor importante din lot, Neymar, Cavani şi Meunier. Campioana Franţei a câştigat prin golurile marcate de Presnel Kimpembe (53) şi Kylian Mbappe (60) şi a făcut un pas mare către sferturi. United a încheiat meciul în zece oameni, mijlocaşul francez Paul Pogba fiind eliminat în min. 89.

Afla mai multe despre: ole gunnar solskjaermanchesterpsgliga campionilorreactiideclaratii 

viewscnt
Articole similare