Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele explicaţii după înfrângerea cu Spania! Nedelcu dă vina pe absenţe: ”Era mai uşor dacă îi aveam şi pe ceilalţi în teren”

Primele explicaţii după înfrângerea cu Spania! Nedelcu dă vina pe absenţe: ”Era mai uşor dacă îi aveam şi pe ceilalţi în teren”

Echipa națională

Comentarii

Dragoş Nedelcu a recunoscut superioritatea Spaniei, dar a explicat că jocul modest al naţionalei U21 a fost influenţat de absenţele mari de lot.

Mirel Rădoi nu s-a putut baza pe mai mulţi jucători titulari de la U21, convocaţi de Contra la naţionala mare, iar prestaţia ”tineretului” a avut de suferit în amicalul cu Spania, pierdut cu scorul de 1-0.

E greu într-o perioadă atât de scurtă să avem relaţii bune de joc. Cred că am ieşit cu capul sus de pe teren. Din punct de vedere al determinării n-are nimeni ce să ne reproşeze. Cred că altul era jocul dacă aveam lotul complet, inclusiv cu cei de la echipa mare.

Spania a controlat clar jocul. Dacă îi aveam şi pe cei de la echipa mare, îi era mai uşor lui Mister să pregătească meciul. Relaţiile de joc erau altele şi am fi arătat ceva mai bine.

Cred că la echipa mare vom începe cu dreptul campania pentru EURO 2020. Chiar dacă sunt mulţi absenţe şi au fost probleme de lot, consider că vom face un meci bun cu Suedia”, a spus Nedelcu.

Afla mai multe despre: nedelcuromaniaspania 

viewscnt
Articole similare