Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele imagini şi ce s-a întâmplat la controlul antidoping. Fotbaliştii chemaţi de ANAD după Botoşani - FCSB, meci cu "anumite suspiciuni" VIDEO

Primele imagini şi ce s-a întâmplat la controlul antidoping. Fotbaliştii chemaţi de ANAD după Botoşani - FCSB, meci cu "anumite suspiciuni" VIDEO

FCSB

Comentarii

Sezonul 2021-2022 din Liga 1 a debutat cu o remiză şi cu un control antidoping comandat de Agenţia Naţională Anti-Doping. Pentru câţiva jucători de la FC Botoşani şi FCSB, seara nu s-a terminat după fluierul de final al centralului.

Primele imagini de la controlul antidoping din FC Botoşani - FCSB

După cazul lui Maecky Ngombo, ex-jucătorul lui FC Botoşani prins cu substanţe interzise pe aeroport, ANAD a hotărât să trimită reprezentanţi la Botoşani. Răzvan Oaidă şi Andrei Cordea, de la FCSB, şi Alexandru Ţigănaşu şi Andrei Târcoveanu, de la FC Botoaşni, au fost invitaţi la staţia de control doping de la stadion. Din informaţiile Telekom Sport, controlul a durat peste o oră. 

În paralel, Marius Croitoru se afla în parcare, în timp ce managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, se poza cu fanii. 

„Se face control antidoping, la comanda ANAD. Există anumite suspiciuni, după un control vamal. Noi verificăm. Nu zicem de ce, nu dăm explicaţii. Dar nu închidem ochii şi nu protejăm pe nimeni! Suspiciunile sunt la Botoşani, dar ambele echipe vor fi testate”, a susţinut Cristi Balaj pentru Telekom Sport. 

Şeroni: "A fost o partidă foarte dificilă cu un adversar foarte puternic, cel mai bun al campionatului. (n.r. - despre penalty-ul comis de el în repriza secundă). Eu am stat pe loc, s-a agăţat de mine. A fost în careu, am crezut că a fost în afara careului. Trebuie să-i dau o bere lui Pap. Important e că nu am pierdut. Au plecat milţi jucători, unii foarte buni. Aşa e la Botoşani. Racoviţeanu trebuie să muncească mult, important e că n-am luat gol la primul meci jucat împreună. Obiectivul e să prindem play-off-ul".

Oaidă: "E început de campionat, a fost un meci dificil. Pe viitor vom arăta mai bine. Începutul e mai greu, dar sunt încrezător şi vom arăta mai bine. Nu cred că e vorba despre omogenitate, nu s-au făcut multe transferuri. A fost un prim meci şi atât. Dinu Todoran ne dă încredere, e un antrenor foarte bun. Sperăm să-l facem fericit pe el şi pe noi. Consider că suntem pregătiţi să jucăm din trei în trei zile şi, cum am mai spus, consider că suntem pregătiţi pentru asta". 

 

 

Afla mai multe despre: control antidopingfcsbbotosaniantidoping botosani fcsbcristi balaj 

viewscnt
Articole similare