Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele impresii ale unui nou venit la Dinamo după debutul în Ştefan cel Mare: ”Am avut emoţii mari. Nu sunt fericit că am pierdut”

Primele impresii ale unui nou venit la Dinamo după debutul în Ştefan cel Mare: ”Am avut emoţii mari. Nu sunt fericit că am pierdut”

Dinamo București

Comentarii

Plamen Iliev a debutat la Dinamo în week-end=ul trecut, în înfrângerea cu 1-2 în faţa lui FC Botoşani.

Dinamo a pierdut al şaselea meci la rând duminică seara, după ce a fost răpusă de Botoşani, scor 1-2. Moldovenii au venit ca favoriţi în Ştefan cel Mare şi s-au ridicat la aşteptări, dominând partida înainte de a prelua avantajul rapid prin Ongenda, în minutul 13.

Kage a înscris şi el cinci miute mai tâzriu, de la punctul cu var, iar elevii lui Marius Croitoru s-au putut relaxa pentru restul partidei. Torje a redus din diferenţă pe final de meci, tot din penalty, după mai bine de cinci meciuri fără gol marcat pentru ”câini”, însă nu a fost de ajuns, iar Sorin Colceag a pierdut la debutul pe banca lui Dinamo.

De asemeneaa aflat la debut, Plamen Iliev a vorbit despre prima sa impresie după ce a îmbrăcat în premieră tricoul roş-alb. Bulgarul l-a înlocuit pe Eşanu în poartă şi a arătat în general sigur pe el. Fostul fotbalist al lui Ludogorets a recunoscut că a fost emoţionat iniţial, însă s-a bucurat de revenirea pe gazon, dar nu şi de rezultat.

Primele impresii ale unui nou venit la Dinamo după debutul în Ştefan cel Mare

Am avut emoţii la început, era primul meu meci la Dinamo şi, bineînţeles, după o pauză de cinci luni. Mă bucur că am revenit, dar nu sunt fericit că am pierdut. Am ajuns la un acord cu fosta mea echipă, Ludogorets, că mai bine pentru mine să reziliem.

Şi eu am vrut să joc mai mult şi acolo nu am avut şansa şi am ales Dinamo, pentru că aici o să am şanse să apăr. Nu vreau să vorbesc de alte oferte, am ales Dinamo. Pentru mine nu e problemă, pentru că am jucat la echipe cu tradiţie mare şi în Bulgaria.

Echipă de tradiţie cu suporteri minunaţi, şi de aia am ales să vin în România. Cât de cât o să revenim, pentru că ultimii jucători veniţi şi eu nu am jucat de multă vreme şi avem nevoie de timp, dar în viitor o să fim ok”, a delcarat Iliev.

Afla mai multe despre: dinamodinamo botoşaniplamen iliev 

viewscnt
Articole similare