Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele măsuri anunţate de CSA Steaua după incindentele de la derby-ul cu Academia Rapid

Primele măsuri anunţate de CSA Steaua după incindentele de la derby-ul cu Academia Rapid

Fotbal intern

Comentarii

Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, spune că urmează să analizeze evenimentele de la derby-ul cu Academia Rapid şi nu exclude rezilierea contractului cu firma de pază.

Derby-ul CSA Steaua - Academia Rapid a fost umbrit de câteva incidente în tribune, unde ultraşii celor două echipe s-au luat la bătaie. A surprins uşurinţa cu care câţiva suporteri din cele două galerii au reuşit să iasă din sectorul lor şi au fugit spre tribuna a II-a. În plus, doi suporteri rapidişti au pătruns nestingheriţie pe teren şi abia după ce au ajuns în faţa galeriei steliste au fost preluaţi de stewarzi.

Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, spune că firma de pază a asigurat 961 de stewarzi, iar costul pentru pază a fost de 40.000 de euro. Cu toate acestea, firma de pază nu a putut să asigure siguranţa spectatorilor. Cristian Petrea susţine că va cere lămuriri şi nu exclude varianta rezilierii contractului:

”Nu sunt deloc mulţumit de modul în care s-a exercitat paza la acest eveniment. Am luat decizia ca luni să analizăm toate acţiunile făcute de firma de pază, pornind de la cei 961 de agenţi, astfel încât să luăm şi noi măsurile de rigoare. Dacă această firmă de pază nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale, se poate ajunge la rezilierea contractului”, a declarat Cristian Petrea la Realitatea TV, citat de ProSport.



Firma de pază care s-a ocupat de meciul cu Academia Rapid are contract cu CSA Steaua încă de anul trecut şi asigură securitatea pentru toate secţiile sportive din cadrul clubului: ”Această firmă asigură paza la toate evenimentele organizate de clubul CSA Steaua, indiferent de sport, e firma care a câştigat o licitaţie transparentă. În caietul de sarcini era prevăzut preţul cel mai scăzut”, a mai spus Petrea.

Afla mai multe despre: csa steauaacademia rapidincidentecristian petrea 

viewscnt
Articole similare