Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele măsuri luate de Dinamo după plecarea lui Uhrin. Când va fi anunţat noul antrenor. Reacţia oficialilor la numele surprinzător propus la echipă

Primele măsuri luate de Dinamo după plecarea lui Uhrin. Când va fi anunţat noul antrenor. Reacţia oficialilor la numele surprinzător propus la echipă
Comentarii

Duşan Uhrin s-a despărţit de Dinamo, iar acum oficialii clubului din Ştefan cel Mare caută un înlocuitor pentru ceh pe banca tehnică a "câinilor".

"Eu sper să avem antrenor la meciul cu Chindia, de fapt, cu siguranţă, vom avea nou antrenor. Noi facem propuneri, le discutăm şi dânsul ia decizia finală. Am vorbit şi aseară cu dânsul, cum să nu se implice? Se va ţine cont şi de părerea suporterilor, e normal să fie aşa.

Trebuie până la vară să ţinem capul sus, e o perioadă dificilă, tot anul a fost foarte greu, dar mie nu mi-e frică de perioade din astea. Eu sunt pus aici ca să îmi apăr clubul, sunt pus aici ca să îmi apăr jucătorii şi de mâne să ne apucăm să muncim.

Va fi un antrenor român. (n.r. Dinamovist?) Mare dinamovist. Sper să îl aflăm cât de curând. E posibil să fie chiar astăzi. Va fi un antrenor în care noi avem încredere" , a declarat Florin Prunea.

Dinamo caută antrenor. O nouă propunere pentru "câini"

Preşedintele dinamoviştilor a vorbit şi despre o eventuală colaborare cu Cristiano Bergodi, un antrenor care ar fi fost propus la echipa din Ştefan cel Mare: "Nu am discutat cu Bergodi. Îl cunosc, este o persoană admirabilă, un antrenor foarte bun, eu cred că datorită unei conjuncturi nu a făcut treabă şi anul acesta la Voluntari, un om deosebit, de toată isprava, dar chiar nu am discutat cu Cristiano".

Afla mai multe despre: dinamodusan uhrin 

viewscnt
Articole similare