Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii ale lui Andrei Cristea şi Ciprian Paraschiv, după demitere şi amendare. ”Îmi pare rău, sunt la dispoziţia clubului”

Primele reacţii ale lui Andrei Cristea şi Ciprian Paraschiv, după demitere şi amendare. ”Îmi pare rău, sunt la dispoziţia clubului”

Superliga

Comentarii

În cursul zilei de miercuri, Comitetul Director al Poli Iaşi a anunţat demiterea lui Andrei Cristea din funcţia de antrenor, concedierea directorului de scouting şi amendarea Preşedintelui, Ciprian Paraschiv, din cauza rezultatelor slabe. În urma acestor evenimente, Cristea şi Paraschiv au oferit prime reacţii.

Andrei Cristea era în timpul antrenamentului, primul de la meciul cu Voluntari până acum, când a aflat că a fost demis din funcţie. Acesta va reveni la poziţia sa de jucător, iar clubul va căuta de urgenţă un alt tehnician. În urma şedinţei de pregătire, Cristea a oferit o primă reacţie după decizia Comitetului Director.

Nu vreau să comentez foarte multe, doar că eu am acceptat această poziţie într-un moment extrem de greu pentru echipă. În acelaşi timp eram al treilea golgheter al campionatului, toate sacrificiile pe care le-am făcut, le-am făcut cu sufletul pentru club şi pentru acest oraş.

Îmi pare rău, sunt la dispoziţia clubului. Îmi doresc foarte mult să ne salvăm, indiferent de poziţia pe care o voi avea şi sunt convins că vom pune umărul cu toţii mai departe pentru salvarea echipei”, a declarat Andrei Cristea, pentru ProSport.

De cealaltă parte, Ciprian Paraschiv a aflat din presă de măsurile luare de club şi a postat un mesaj pe reţelele de socializare.

”Sunt în drum spre Bucureşti pentru întâlnirea de mâine a cluburilor din Liga 1. În ceea ce mă priveşte, îmi voi prezenta punctul de vedere după ce voi discuta cu cei care au luat deciziile de azi, fără să fiu consultat. Acum pot să spun doar atât: Andrei (n.r. Andrei Cristea) nu merita să fie tratat atât de urât!”, a spus Preşedintele ieşenilor, pe pagina sa de Facebook.

VIDEO | Rezumat Poli Iaşi- FC Voluntari 0-2

Afla mai multe despre: poli iaşiandrei cristealiga 1 

viewscnt
Articole similare