Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii ale târgoviştenilor despre situaţia lui Mihai Voduţ: ”Îl compătimesc! Dacă are nevoie de ajutor, eu il susţin moral!”

Primele reacţii ale târgoviştenilor despre situaţia lui Mihai Voduţ: ”Îl compătimesc! Dacă are nevoie de ajutor, eu il susţin moral!”
Comentarii

FC Dinamo a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-1), formaţia Chindia Târgovişte, în etapa a XIX-a Ligii I. Antrenorul Viorel Moldovan şi marcatorul târgoviştenilor în acest meci, Alexandru Benga au vorbit şi despre situaţia lui Mihai Voduţ.

La începutul acestui an, un fotbalist din Liga l era acuzat că este un împătimit al pariurilor sportive şi că ar fi plasat pronosticuri pe meciurile echipei sale, dar şi pe alte evenimente din fotbalul românesc şi european. Cea care avea să-l dea în vileag a fost chiar fosta lui iubită, ca instrument al răzbunării.

În cele din urmă, Mihai Voduţ a fost pedepsit de Comisia de Etică şi Disciplină, iar Chindia Târgovişte a anunţat rezilierea contractului său, ca urmare a deciziei luate. Alexandru Benga de la Chindia a fost primul care a comentat situaţia fostului său coleg: ”Omeneşte, suntem alături de el pentru că e o decizie foarte grea. Normal, deciziile justiţiei nu se comentează, dar pe partea cealaltă, omeneşte, stai să te gândeşti că să primeşti 2 ani şi o sumă exorbitantă pentru un caz neclar. Suntem alături de el pentru că nu e uşor. Eu nu pariez. Şi nu am asta în educaţie. Dacă e să stai aşa să fii corect şi sincer, cred că foatrte multă lume pariază. E un băiat tânăr pentru care această decizie pentru cariera lui fotbalistică este infernală” a spus Benga, după meciul din Ştefan cel Mare.

Şi Viorel Moldovan, antrenorul târgoviştenilor s-a pronunţat cu privire la situaţia fostului jucător al Chindiei: ”Îmi pare foarte rău de situaţia lui Mihai Voduţ, un băiat de caracter. Până la urmă îl compătimesc. Normal că am ţinut foarte mult în vară să îl aduc la Chindia, pentru că îmi plăceau calităţile lui, aveam nevoie de un astfel de atacant. Moral îl susţin, dacă are nevoie de ajutor, cum pot eu să îl ajut”

Chindia a pierdut categoric în Ştefan cel Mare: ”Nici nu ştiu cum am încasat cele patru goluri”

Alexandru Benga, marcatorul formaţiei oaspete consideră că rezultatul este unul foarte dur: ”Fără să le iau din merite celor de la Dinamo, am pierdut 4-1 şi nici nu ştiu cum am luat 4 goluri. Deşi scorul este drastic, nu am făcut o partidă rea.  Nu funcţionează organizarea defensivă, pentru că, 13 goluri în 3 meciuri sunt foarte mult. Suntem preocupaţi de acest lucru, trebuie să ne adunăm, să muncim şi să mergem cu încredere pentru următoarele partide. Suntem o echipă nou promovată şi e normal să avem fluctuaţii de formă” a spus Benga, după meci.

Tehnicianul Chindiei, Viorel Moldovan a explicat şi el situaţia echipei sale după ultimele meciuri. El a acuzat greşelile comise în ultima vreme de fotbaliştii săi: ”În momentul de faţă suntem foarte fragili, foarte vulnerabili, ne destabilizăm destul de uşor. Nu avem altceva de făcut decât să ne regrupăm în continuare şi să ieşim din această spirală negativă şi să găsim una pozitivă. Chindia a primit 13 goluri primite in ultimele 3 meciuri. Cam mult, întradevăr. Sunt astfel de situaţii. Nu vedeţi? Pe oricine aş băga în momentul de faţă, sunt aceleaşi greşeli, se repetă. Trebuie să le rezolv şi le voi rezolva. Este nevoie de răbdare, o să ieşim din această situaţie.  Am fost destul de bine din punct de vedere defensiv până am primit golul doi şi lucrurile, ţinând cont şi de fragilitatea noastră actuală, s-au destabilizat. Din punct de vedere al motivaţiei ei au fost motivaţi, sunt motivaţi , dar sunt zile, situaţii când nu îţi ies lucrurile, ne dăm autogol, al doilea gol îl primim în inferioritate numerică” a spus Moldovan, după meci. 

Afla mai multe despre: viorel moldovanalexandru bengavoduţ 

viewscnt
Articole similare