Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii ale vicecampionilor olimpici Tudosă şi Cozmiuc: "Trebuie să lupţi pentru visul tău, fără regrete"

Primele reacţii ale vicecampionilor olimpici Tudosă şi Cozmiuc: "Trebuie să lupţi pentru visul tău, fără regrete"galerie foto

Jocurile olimpice

Comentarii

Echipajul de dublu rame masculin, format din Ciprian Tudosă şi Marius Cozmiuc, a câştigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

''Este o senzaţie la care până acum doar visam, ştiam de când am ajuns aici că nu o să plec cu mâna goală de la acest concurs. A venit şi ziua în care port la gât această medalie. Sunt foarte fericit pentru acest rezultat, chiar dacă ne doream foarte mult aurul, dar Croaţia a fost mai puternică.

Nu ştiu dacă ar trebui să iau în considerare doar acest ciclu olimpic, dar eu consider că fiecare experienţă, fiecare concurs prin care am trecut, toate acestea m-au ajutat să devin mai puternic şi m-au ajutat să devin în această zi vicecampion olimpic.

Poate că la televizor pare că festivitatea de premiere este foarte scurtă, totul durează foarte puţin, dar pentru mine a părut o eternitate momentul de pe podium. Şi efectiv îmi treceau prin faţa ochilor toate antrenamentele, toate momentele grele prin care am trecut, toţi paşii pe care a trebuit să-i fac pentru a ajunge la această medalie'', a declarat Ciprian Tudosă pentru agerpres.ro.

"A fost o cursă excepţională, mie mi-a plăcut foarte mult. Am reuşit să menţinem viteza cât mai bine şi chiar am crescut-o de la lovitură la lovitură, dar fraţii Sinkovic s-au ţinut destul de bine înaintea noastră, ne-au ţinut la control, dar în final s-a terminat cu bine. Până acum ne calificam cu greu, dar nu aveam nicio şansă la finala A şi uitaţi acum că acum am intrat în finală şi am obţinut şi medalia. Să nu cedezi niciodată, să lupţi pentru visul tău tot timpul, fără regrete" , a spus Marius Cozmiuc.

România a încheiat cursa de dublu rame masculin în 6:16:58.

Locul 1 i-a revenit Croaţiei (6:15:29), iar pe trei s-a clasat Danemarca (6:19:88).

România a obţinut astfel a patra medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi a treia la canotaj, una de aur (dublu vâsle feminin - Ancuţa Bodnar, Simona Radiş) şi trei de argint (Ana-Maria Popescu - spadă feminin, Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu şi Cosmin Pascari - patru rame masculin, Marius Cozmiuc, Ciprian Tudosă - dublu rame masculin).

Afla mai multe despre: jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare