Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii din tabăra celor de la UTA, după victoria cu Gaz Metan: "E adevărat, există un anumit confort"

Primele reacţii din tabăra celor de la UTA, după victoria cu Gaz Metan: "E adevărat, există un anumit confort"

UTA

Comentarii

UTA s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la Gaz Metan, graţie golurilor marcate de Hora şi Antal, iar acum speră chiar la o eventuală calificare în play-off, la finalul sezonului regulat. Arădenii sunt la două puncte în spatele Academicii Clinceni, ocupanta locului 6.

"Mă bucur foarte mult pentru punctele obţinute, pentru că le-am obţinut pe un teren dificil. Putem spune că, în ceea ce priveşte locul din clasament şi punctele acumulate, există un anumit confort, dar presiune este mereu, pentru că noi ne propunem să abordăm fiecare meci de aceeaşi manieră, să încercăm să câştigăm toate punctele puse în joc" , a spus Laszlo Balint.

"E important că am reuşit să câştigăm şi obiectivul nostru e să fim cât mai sus, la finalul sezonului. Cred că suntem pe drumul cel bun. Sperăm să facem cât mai multe meciuri bune şi, de ce nu, să încurcăm fiecare echipă şi să luăm puncte" , a declarat Ioan Hora.

"Ne bucurăm de această victorie, cred eu că este meritată. Este important să înscriem, nu contează că inscriem în primul sau în ultimul minut. La sfârşitul jocului, este important să marchezi mai mult decât adversarul, obiectivul nostru e să ne salvăm de la retrogradare" , a spus Liviu Antal.

Afla mai multe despre: uta 

viewscnt
Articole similare