Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii din tabăra lui Hermannstadt, după victoria cu Poli Iaşi: "Stăm în mâinile lui Allah". Semnal de alarmă tras de Măţel: "Sper să fim plătiţi"

Primele reacţii din tabăra lui Hermannstadt, după victoria cu Poli Iaşi: "Stăm în mâinile lui Allah". Semnal de alarmă tras de Măţel: "Sper să fim plătiţi"

Hermannstadt​

Comentarii

Hermannstadt s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Poli Iaşi, iar acum speră să obţină o nouă victorie şi în ultima etapă din play-out, cu FC Argeş. Sibienii sunt penultimii în clasament şi încă speră să prindă un loc care să le asigure prezenţa la barajul pentru rămânerea în prima ligă.

"Este o gură de oxigen, ne ţine în viaţă câteva zile. Azi toţi au crezut, s-au dăruit şi victoria cred că e meritată. Băieţii mei au fost nişte eroi. Nu e uşor să te montezi când ai şanse puţine" , a deckarat antrenorul Eugen Beza.

"Am marcat un gol foarte important pentru că pe bancă mă gândeam că voi da gol cu siguranţă. Suntem într-un moment dificil, dar nu ştiu ce urmează. Suntem în mâinile lui Allah.

Încercăm să câştigăm şi meciul următor şi să vedem ce se întâmplă. Pentru că echipele din faţa noastră pot pierde, aşa că ne facem treaba şi vedem ce se va întâmpla" , a spus Baba Alhassan.

"Cred că atitudinea noastră a fost foarte bună, ne-am dorit să câştigăm. Cu cândul ăsta am intrat de la început. Ne va fi foarte uşor nouă dacă rămânem în Liga 1. E urât, cum să fie? Foarte urât. Sper ca asta să le dea de gândit celor care trebuie să ne plătească, să ne plătească cât mai repede, pentru că noi intrăm tot timpul cu gândul să câştigăm, să dăm tot ce avem mai bun" , a mai spus Alexandru Măţel.

GOLUL MARCAT DE ALHASSAN:

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare