Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii după Astra - UTA! Ce spune Neagoe despre jucătorii suspendaţi: ”Nu ştiu cât sunt de vinovaţi”

Primele reacţii după Astra - UTA! Ce spune Neagoe despre jucătorii suspendaţi: ”Nu ştiu cât sunt de vinovaţi”

Superliga

Comentarii

Astra a primit vizita lui UTA în ultima etapă a sezonului regular al Ligii 1. Partida s-a terminat cu scorul de 0-0, în urma unui meci lipsit de multe faze importante. În urma acestuia, ambele echipe se îndreaptă în play-out.

În urma partidei, Laszlo Balint a fost evident antrenorul mai mulţumit, după ce formaţia sa jucase în inferioritate numerică pentru 20 de minute. Acesta a declarat că este mulţumit de jocul prestat, dar şi de forma recentă a echipei şi a recunoscut că este încrezător înainte de play-out.

Primele reacţii după remiza albă dintre Astra şi UTA

”Am jucat în inferioritate numerică, clar este un punct câştigat. Sunt patru puncte câştigate în aceste ultime două etape din sezonul regulat şi asta trebuie să ne dea încredere pentru play-out. E clar că ne doream mai mult, dar din păcate astăzi doar atât s-a putut.

Cred că se putea şi mai bine, dar se putea şi mai rău. E important să evaluăm corect momentul, e important să intrăm cu încredere în playout, pentru că primul meci din playout va fi extrem, extrem de important”, a declarat antrenorul lui UTA în urma meciului cu Astra.

De cealaltă parte, Neagoe nu s-a arătat foarte mulţumit de prestaţia echipei sale. Antrenorul giurgiuvenilor a recunoscut că a fost dezamăgit de jocul din prima repriză al echipei sale şi a afirmat că este pregătit pentru play-out.

”Nu sunt mulţumit nici de rezultat, nici de ce am văzut în special în prima repriză. Nu am fost concentraţi, nu am avut atitudine. După pauză am fost cu totul altă echipă, aproape de ceea ce ne dorim. Va fi foarte greu în continuare, mai avem nouă jocuri în campionat şi trebuie să le tratăm foarte, foarte serios. Am mai trecut prin playout şi ştiu foarte bine ce înseamnă”, a declarat tehnicianul Astrei.

Ce spune Neagoe despre jucătorii suspendaţi

Neagoe a fost întrebat şi despre situaţia de la club, în legătură cu cei trei jucători suspendaţi. Acesta a explicat că vina nu aparţine formaţiei giurgiuvene şi că nu este sigur dacă jucătorii chiar au făcut ceva greşit.

”(n.r. Sunt emoţii la club din cauza celor trei suspendaţi?) Din punctul meu de vedere nu, pentru că clubul nu are nicio vină. Nu a fost ceva organizat de către club. Dacă era ceva organizat de către club, ştia medicul nostru, atunci erau cu totul şi cu totul altele datele problemei.

Dar eu nu cred că clubul are vreo vină când trei jucători profesionişti merg la o clinică privată. Nici nu ştiu cât sunt de vinovaţi ei şi ce s-a întâmplat acolo. Îmi pare rău de toţi trei, că sunt jucători valoroşi cu toţii”, a mai spus Neagoe.

 

Afla mai multe despre: liga 1astra giurgiuuta aradliga 1astra uta 

viewscnt
Articole similare