Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii după ce Andrei Cristea a fost îndepărtat de la Poli Iaşi: „O să vă omoare lumea cu pietre! Oamenii nu sunt proşti”

Primele reacţii după ce Andrei Cristea a fost îndepărtat de la Poli Iaşi: „O să vă omoare lumea cu pietre! Oamenii nu sunt proşti”

Superliga

Comentarii

Chindia Târgovişte a bătut-o pe Poli Iaşi, ieri, în etapa a treia din play-out, scor final 2-0.

După meci Nicolo Napoli, antrenorul echipei Poli Iaşi, s-a prezentat în faţa jurnaliştilor şi a declarat bucuros că Andrei Cristea a fost îndepărtat din lot.

„Ori eu, ori el” ar fi tunat la ultima conferinţă de presă tehnicianul italian. Şefii lui Poli Iaşi s-au conformat şi Cristea a fost dat afară de la echipă.

Ciprian Paraschiv, preşedintele trupei din Copou, este nemulţumit de neliniştea creată la echipă. Conform celor spuse de Paraschiv, au fost înlăturaţi oameni care erau esenţiali pentru club, mai ales acum într-o perioadă grea.
„E păcat. Simt că se putea obţine mult mai mult de la acest meci. Chiar vreau să-i avertizez public pe cei care-şi doresc răul echipei acum: o să vă omoare lumea cu pietre pentru ceea ce faceţi în acest moment. În acest moment, e nevoie şi de spălătoreasă la echipă. Nu ştiu pe cine mai au de dat afară.

„Sabotajul este foarte clar”

M-aş aştepta pe cei 3 portari, că să le iasă planul. Când tu renunţi la doi jucători exponentiali ai Iaşului, sabotajul este foarte clar. O să vă omoare lumea cu pietre, nu vă bateţi joc. Nu ştiu dacă s-au reziliat contractele, ştiu că n-au fost incluşi în lot, s-a mers pe varianta ori antrenorul, ori jucătorii. Trebuie să fim uniţi cu toţii, dacă dorim să ne salvăm. Pare din ce în ce mai evident că unii nu-şi doresc acest lucru. E foarte greu. Cred în echipa, matematic se poate orice. Dar, în astfel de condiţii, nu se poate face prea mult.

„Nu am nicio explicaţie pentru ce se întâmplă la Iaşi”

Singură armă pe care o avem este vestiarul. Dacă şi acolo s-au băgat şi fac astfel de mizerii… îmi pierd speranţele. Aş vrea să scriu o carte după un an şi 3 luni de stat la Iaşi. Au desfiinţat postul de preşedinte, sunt în preaviz. Au desfiinţat postul ofiţerului de presă, pe cel al directorului sportiv, pe cel al referentului de marketing.

Au dat afară cei mai buni jucători.Nu am nicio explicaţie. E clar că cei din Consiliul Director şi Regele Solomon… eu aşa îi zic (n.red. – primarul Mihai Chirică) aşa îşi doresc. Lumea nu e proastă şi vede ce se întâmplă. Fără o reforma totală, fotbalul ieşean nu are niciun viitor”, a declarat Ciprian Paraschiv, preşedintele celor de la Poli Iaşi.

Poli Iaşi este pe ultimul loc în play-out, cu doar 14 puncte şi are emoţii mare la retrogradarea în eşalonul secund.

Afla mai multe despre: poli iasiandrei cristeanicolo napoli 

viewscnt
Articole similare