Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii după ce ar fi picat revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova. ”Mititelu e numărul 1 mondial” | EXCLUSIV

Primele reacţii după ce ar fi picat revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova. ”Mititelu e numărul 1 mondial” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Negocierile dintre Marius Croitoru şi Adrian Mititelu par să fi picat, iar revenirea antrenorului în Oltenia pare imposibilă în acest moment

Se pare că patronul formaţiei din Bănie nu a fost de acord cu una dintre condiţiile impuse de către tehnician: transferul fiului său, David Croitoru, considerat mult sub nivelul lotului actual, anunţă prosport.ro.

 

Marius Croitoru nu se mai întoarce la FCU Craiova

Prezent în studiourile Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, nu mai e deloc surprins de cele întâmplate la FCU Craiova, deoarece patronul Adrian Mititelu este un om foarte imprevizibil, capabil de orice.

Mi se pare că orice e posibil. În materie de reluări Adrian Mititelu e numărul 1 mondial. A reluat de opt ori colaborarea cu Napoli. De ce nu ar fi fost episodul Croitoru acum? Croitoru e diferit de Napoli.

Cariera lui spune că e un manager, se ocupă de şi transferuri. Napoli doar antrena. Şi la FC Argeş Croitoru a girat pentru fotbalişti. Rezultatele sunt importante. Sunt antrenori şi în fotbalul mare care nu mai fac rezultate”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, este de părere că nu era nicio problemă dacă Marius Croitoru era din nou numit antrenor la FCU Craiova, chiar dacă nu deţine licenţa PRO de antrenor, deoarece şi la FCSB se întâmplă acest lucru, iar nimeni nu a luat nicio măsură.

Ce să mai avertizeze federaţia? Cât el nu e antrenor, se ştie. Există cazul Pintilii. Ar fi avut aceeaşi soartă ca Pintilii, rămânea pe bancă. Nu a mai vrut domnul Mititelu sau n-a mai vrut Croitoru?

Ieri l-am ascultat pe domnul Iftime, care a zis că perioada cea mai bună a fost cu Croitoru şi că i-a recomandat să se dea la o parte până termină studiile, în martie. Trebuie să ia examenul”, a completat şi Andrei Vochin.

  • Marius Croitoru a mai fost antrenorul celor de la FCU Craiova în perioada iunie 2022 - octombrie 2022.

 

Afla mai multe despre: marius croitoruandrei vochinadrian mititelumihai stoica 

viewscnt
Articole similare