Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii după ce Mirel Rădoi a schimbat radical echipa de start pentru meciul cu Austria: "Noi complicăm fotbalul. Înseamnă că nu ai ştiut ce doreşti"

Primele reacţii după ce Mirel Rădoi a schimbat radical echipa de start pentru meciul cu Austria: "Noi complicăm fotbalul. Înseamnă că nu ai ştiut ce doreşti"
Comentarii

Marcel Puşcaş şi Florin Răducioiu au analizat echipa de start trimisă de Mirel Rădoi pentru partida cu Austria, din Liga Naţiunilor.

LIVE TEXT | Austria - România, luni, de la 21:45

Mirel Rădoi a schimbat sistemul şi cinci jucători din primul 11 faţă de meciul cu Irlanda de Nord, iar Marcel Puşcaş şi Florin Răducioiu e de părere că selecţionerul nu are o echipă de start bine formată. 

De asemenea, Marcel Puşcaş crede că noul selecţioner se pregăteşte, de fapt, pentru partida cu Islanda, din barajul pentru EURO 2020: 

"Fotbalul ăsta nu e complicat. Îl complicăm noi, dar sunt nişte principii. Unul dintre ele e neschimbarea echipei de start. E joaca asta a schimbărilor. Ce spune asta? Fie în primul meci nu ai ştiut ce doreşti, fie în al doilea nu ai ştiut. E vorba de filosofia ta. Poţi schimba un jucător, doi, dar o echipă are nevoie de omogenitate. Dacă a recurs la cele cinci schimbări, masive, înseamnă că e un meci de selecţie. De ce am fi noi pătimaşi dacă selecţionerul gândeşte meciul acesta pentru partida cu Islanda? Ori înseamnă că nu e clară selecţia. A avut nouă luni în care să aibă formată echipa de bază", a declarat Marcel Puşcaş. 

"Sunt de acord cu Marcel Puşacş. E în căutarea unei echipe de start. E posibil să vrea să-i testeze pe toţi, pentru a găsi formula de start ideală pentru a câştiga cu Islanda", a completat Florin Răducioiu. 

Echipa de start trimisă de Mirel Rădoi cu Austria

  • România: Tătăruşanu - Burcă, Chiricheş, Dr. Grigore, Bancu - Maxim, Creţu, Stanciu - Deac, Alibec, Fl. Coman
  • Rezerve: Niţă, Lazar, Toşca, Hanca, Nedelcearu, Nistor, Puşcaş, Fl. Ştefan, I. Hagi, Iancu, Sg. Buş, Cicâldău. 
 

Afla mai multe despre: mirel radoiaustria romania 

viewscnt
Articole similare