Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii după ce SCM Râmnicu Vâlcea a înregistrat o victorie fabuloasă în Liga Campionilor! Ce au spus Florentin Pera şi Mădălina Zamfirescu

Primele reacţii după ce SCM Râmnicu Vâlcea a înregistrat o victorie fabuloasă în Liga Campionilor! Ce au spus Florentin Pera şi Mădălina Zamfirescu

Handbal

Comentarii

Antrenorul lui SCM Râmnicu Vâlcea, Florentin Pera, şi jucătoarea Mădălina Zamfirescu au oferit primele reacţii după victoria din Liga Campionilor.

SCM Râmnicu Vâlcea - Krim Mercator s-a terminat 31-16, o victorie spectaculoasă a echipei lui Florentin Pera.

Victoria spectaculoasă a fost comentată de antrenorul Florentin Pera: "Poate începutul de joc nu a fost cel aşteptat. Bineînţeles, emoţiile şi-au spus cuvântul. Am început timorat meciul, însă după primul timeout, lucrurile au intrat pe făgaşul normal şi cred eu că am pus stăpânire pe joc. Am fost echipa mai exactă, echipa mai bună în apărare, am reuşit câteva goluri pe contraatac, pe faza a doua, am putut să ne desprindem destul de repede. La pauză am discutat cu fetele să nu cedeze, să trateze cu maximă seriozitate, începem repriza a doua de la 0-0. 

Mai sunt multe meciuri de jucat, poate orice gol să conteze în această luptă în trei. Cred eu că lupta se duce între noi, Krim Ljubljana şi Savehof. Sunt mulţumit de prestaţia fetelor astăzi, însă trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, trebuie să rămânem cât mai modeşti, să luptăm la fiecare meci, să muncim la antrenament, să remediem lucrurile care nu au funcţionat. Astăzi, apărarea a mers destul de bine şi poarta nu a luat decât 16 goluri.  Diferenţa de 15 goluri cred eu că este prea mare pentru jocul de astăzi, poate ar fi fost mai corect să fie mai mică diferenţa. Şi ele au ratat. 

Mă bucur pentru victoria noastră, trebuie să rămânem conectaţi la ce urmează. Urmează meciul de la Savehof, un meci pe care sper să îl câştigăm. Nu va fi deloc uşor, Savehof are o linie de 9 metri foarte bună, aleargă foarte bine, e echipă care joacă în viteză, puternică, dar sper să avem forţa necesară pentru a obţine o victorie acolo. Cred că o victorie la Savehof ar tranşa în mare parte calificarea în sferturi în favoarea noastră. Desigur, mai sunt multe meciuri, trebuie să le luăm pas cu pas, trebuie să rămânem modeşti, să muncim, să dăm totul la fiecare meci. Îmi doresc atitudine, seriozitate şi apărarea să funcţioneze. Ăsta este punctul forte al nostru, a fost anul trecut şi vreau să fie şi anul ăsta. 

Felicit fetele pentru victoria de astăzi, pentru atitudine, pentru faptul că nu au cedat nicio secundă. Mulţumesc suporterilor pentru atmosfera creată, pentru sprijin, pentru tot şi Doamne Ajută să reuşim să avem continuitate în joc şi în rezultate", a declarat Florentin Pera.  

Mădălina Zamfirescu se gândeşte, deja, la următorul meci: "Este o victorie meritată. Mă bucur din suflet că am reuşit să câştigăm acest meci. Cum mă simt? Mă simt extraordinar, pentru că este ceva la care am visat. Am spus şi înainte de a juca în Champions League. Luăm fiecare meci în parte, ne bucurăm de faptul că putem să jucăm la acest nivel şi vom vedea până la sfârşit unde putem ajunge. Nu aş fi vrut să plec, pentru că sunt acasă. Dar pentru faptul că nu jucam, da, am spus că pentru cariera mea ar fi fost mult mai bine la momentul ăla să plec. În schimb, lucrurile nu s-au întâmplat exact aşa. Vreau să mă bucur de decizia pe care am luat-o şi să jucăm până la final. 

Nu ne facem calcule, tot timpul luăm fiecare meci în parte. Urmează meciul cu Savehof şi este un meci pe care, din punctul meu de vedere, trebuie să îl câştigăm. Eu zic că dacă o să câştigăm acest meci în deplasare, asta ne va da foarte mare încredere şi vom merge cu moral mai departe. Fiecare meci este important. Nu mai depinde de calcule, depinde de zi şi vom vedea atunci ce va fi. 

Am întâlnit adversari cu experienţă, ca Buducnost şi Brest, şi e clar că nivelul aici, din punctul meu de vedere, este mai slab decât cu ce am întâlnit noi şi cred că am învăţat foarte multe lucruri din prima parte", a declarat jucătoarea. 

Afla mai multe despre: florentin peramadalina zamfirescuscm ramnicu valceakrim mercatorliga campionilor 

viewscnt
Articole similare