Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii după comunicatul de presă emis de FRF: ”Parcă sunt dintr-o sectă” | EXCLUSIV

Primele reacţii după comunicatul de presă emis de FRF: ”Parcă sunt dintr-o sectă” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România a încheiat la egalitate duelul cu Belarus, scor 0-0, într-un meci desfăşurat la Budapesta.

FRF (Federaţia Română de Fotbal) a emis un comunicat de presă halucinant după ce „tricolorii” şi Edi Iordănescu au fost criticaţi după meciul naţionalei României cu Belarus, scor 0-0.

Comunicatul a stârnit reacţii, în direct, la Orange Sport. 

Cristi Costache: ”Ca o regulă de bază a presei acest comunicat nu îşi avea rostul pentru ca intreţii focul, dacă vrei să treacă neobservat nu mai scrii nimic. Ei lansând acest comunicat se aşteapta la nişte reacţii. Nu îşi avea rostul comunicatul ăsta!”

Tudor Silviu Samuilă: ”E un articol gigantic. Ce au construit ei nou? Dacă toţi s-au dus la Rădoi să se roage de Rădoi să rămână înseamnă că încă de atunci erau uniţi. O calificare nu rezolvă problemele fotbalului românesc. Noi am avut un noroc extraordinar, cu un noroc din ăla porcesc, să spunem că unitatea...

Dacă acum nu te califici când Belarus joacă peste tot, doar acasă nu, jucăm cu Israel iar peste ei au venit nenorociri, jucăm cu Kosovo pe care nu îi recunoaştem. Nu se pupă comunicatul cu treaba din teren. Parcă ei sunt într-o sectă din aia, cu un guru”.

Nicolae Dică: ”Vizavi de comunicat nu cred că e adevarat ca nu ne dorim calificarea, pentru că dacă ne calificăm avem toţi de câştigat, noi avem ce să comentăm, ziarişti au ce să scrie etc”.

În clasamentul grupei conduce Elveţia, cu 14 puncte, urmată de România (13 puncte), Israel (11 puncte), Kosovo (7 puncte), Belarus (5 puncte) şi Andorra (2 puncte). Israel şi Elveţia au un meci mai puţin disputat.

Următorul meci al României se joacă duminică, 15 octombrie, la Bucureşti, cu Andorra.

Afla mai multe despre: naţionala românieiedi iordănescucomunicat frf 

viewscnt
Articole similare