Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii după Hermannstadt - Astra: ”Prima repriză a fost nimic la nimic” Antrenorul sibienilor: ”Nu avem timp să ne plângem de milă”

Primele reacţii după Hermannstadt - Astra: ”Prima repriză a fost nimic la nimic” Antrenorul sibienilor: ”Nu avem timp să ne plângem de milă”

Astra Giurgiu

Comentarii

FC Hermannstadt a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), de Astra Giurgiu, în primul meci al etapei a doua a play-out-ului Ligii I.

Astra a spart gheaţa în playoff. S-a impus la Sibiu, unde Graovac a deschis scorul cu o lovitură impecabilă cu capul. Ultima în Liga I, Hermannstadt a început să spere după reuşita lui Matricardi, venită după o oră de joc.

Egalul a rezistat însă doar două minute. Valentin Gheorghe i-a readus pe giurgiuveni în avantaj cu a şaptea sa reuşită din acest sezon. Scorul final, 1 la 3, a fost stabilit de Merloi cu câteva minute înainte de final, iar Astra a pus capăt seriei de patru remize consecutive.

”Mulţumit de rezultat, foarte mulţumit de repriza a doua. Dar prima repriză a fost nimic la nimic.  Dar până la urmă i-am felicitat pe băieţii pentru repriza a doua. Ne dorim şi vom face tot ce depinde de noi, pe teren, ca să ajungem în finala Cupei. Iar acolo, odată ajunşi, ne dorim să o şi câştigăm, nu doar să ajungem în finală.  Sper ca băieţii să rămână la fel de motivaţi, de concentraţi” a spus Eugen Neagoe, antrenorul Astrei, la finalul jocului.

”Eu consider că am avut atitudine, a fost altceva în comparaţie cu meciul de la Chindia. Nu contează întârzierile salariale, sunt peste tot. Nu ăsta e motivul... probabil factorul fizic e determinant, pentru că, atunci când eşti jos, se face diferenţa la greşeli individuale. Adevăratele lupte sunt când jucăm cu adversarii direcţi. Dar contează şi jocul rezultatelor. Iar atâta timp cât avem o şansă, noi ne vom ridica şi vom încerca să revenim. În trei zile avem meci, nu avem timp să ne plângem de milă.” a reacţionat şi omologul lu Neagoe, Eugen Beza, tehnicianul formaţiei FC Hermannstadt.

Clasament: 1. Astra Giurgiu - 23 de puncte, 2. Chindia Târgovişte - 23, 3. UTA - 22, 4. FC Argeş - 21, 5. Gaz Metan Mediaş - 18, 6. FC Voluntari - 17, 7. FC Viitorul - 16, 8. Dinamo - 15, 9. Poli Iaşi - 14, 10. FC Hermannstadt - 13.

Afla mai multe despre: eugen neagoeeugen beza 

viewscnt
Articole similare