Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii după victoria impresionantă a lui Hermannstatdt: ”Sper să fie o descătuşare”. Ce a spus noul antrenor al sibienilor

Primele reacţii după victoria impresionantă a lui Hermannstatdt: ”Sper să fie o descătuşare”. Ce a spus noul antrenor al sibienilor

Superliga

Comentarii

FC Argeş a făcut vizita la Sibiu pentru a disputa partida cu Hermannstadt, din runda 29 a Ligii 1. Gazdele au obţinut o victorie surprinzătoare, cu scorul de 4-1, după ce piteştenii deschiseseră scorul din penalty, prin Malele 24'. Yazalde 42', 51', Aosman 77' şi Măţel 90+5' au punctat pentru Hermannstadt.

FC Hermannstadt a reuşit o surpriză şi a marcat 4 goluri în poarta Argeşului, pentru a obţine o victorie importantă în lupta pentru salvaren de la retrogradare. Eugen Beza a debutat cu victorie pe banca sibienilor, învingând surpriza campionatului, şi a adus echipa la doar un punct de locul al 14-lea, ocupat de Dinamo.

Este doar a doua victorie pentru Hermannstadt în ultimele 17 meciuri, după cea obţinută cu FCSB în februarie. Beza s-a arătat mândru de performanţa echipei sale, dar a avertizat suporterii să nu se lase duşi de val.

Primele reacţii după victoria impresionantă a lui Hermannstatdt

”Sper să fie o descătuşare. Deocamdată am câştigat, trebuie să ne bucurăm o zi sau două, după care.... trebuie să fim realişti, în momentul de faţă, dacă s-ar opri campionatul, suntem retrogradaţi. Se vor înjumătăţi punctele, începe un minicampionat şi avem şansa noastră. Nicidecum nu ne gândim la retrogradare”, a declarat Eugen Beza.

Jucătorii lui Hermannstadt s-au arătat şi ei mkândri de victoria obţinută, punctând că şirul impresionant de rezultate al Argeşului a început chiar la turul dintre cele două formaţii.

 ”Nu a fost chiar aşa de uşoară victoria, credeţi-mă că am întâlnit un adversar foarte greu, un adversar care s-a bătut pentru fiecare minge. Pot să spun că astăzi am avut puţin mai multă şansă decât ei. Se pare că şansa a fost de partea noastră  astăzi. Sper să o ţinem tot aşa, să acumulăm cât mai multe puncte şi să ieşim din zona aceea”, a afirmat Măţel.

”Sunt fericit că m-am întors şi am jucat, a trecut mult timp de când n-am mai jucat. Şi că am ajutat echipa cu cele două goluri. Cel mai important lucru e că am reuşit să câştigăm şi acum trebuie să muncim în continuare şi să continuăm acest drum. Suntem pregătiţi, azi am demonstrat cu o echipă ca Argeş, am câştigat cu 4-1. Dacă ne vom motiva cum am făcut-o azi, cu siguranţă o să o facem şi în play-out”, a adăugat Yazalde.

”Am arătat aproape de ce ne dorim cu toţii. A fost o victorie muncită, ne-am dorit foarte mult cele 3 puncte şi vreau să le mulţumesc suporterilor care azi au venit la hotel şi au scandat minute în şir. A contat şi lucrul ăsta, pentru că ne-a motivat suplimentar. Ei au pornit şirul victoriilor de la meciul cu noi din tur.

Din acel moment a urmat o serie incredibilă pentru ei şi pentru noi o serie proastă. Eu personal am fost motivat să câştig acest meci din acest motiv şi pt cele 3 puncte puse în joc”, a concluzionat Dâlbea.

Afla mai multe despre: hermannstadthermannstadt argeşfc argeşliga 1eugen bezadâlbeayazaldemăţel 

viewscnt
Articole similare