Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele transferuri ale lui Maldini la AC Milan. Jucătorii cu care vrea să îi facă pe plac noului antrenor

Primele transferuri ale lui Maldini la AC Milan. Jucătorii cu care vrea să îi facă pe plac noului antrenor

AC Milan

Comentarii

Paolo Maldini, 50 de ani, a devenit noul director tehnic de la AC Milan, după ce brazilianul Leonardo a plecat de la echipă. Abia instalat în noua poziţie, legenda clubului rossonero a intrat rapid "în pâine" şi pregăteşte primele transferuri pentru a îi face pe plac noului antrenor de la Milan.

Marco Giampaolo, 51 de ani, este în pole position pentru a prelua banca tehnică a celor de la AC Milan, după ce Gennaro Gattuso a plecat la finalul sezonului abia încheiat. Pentru a îi face pe plac antrenorului care oficial încă este la Sampdoria, Maldini pregăteşte transferul a doi jucători pe care fostul mijlocaş îi cunoaşte foarte bine. 

Dennis Praet (25 de ani) şi Joachim Andersen (23 de ani) sunt cei doi jucători pentru care fostul căpitan al lui Milan negociază în aceste zile. Internaţionalul belgian, care evoluează pe poziţia de mijlocaş central, a jucat 34 de meciuri sezonul trecut pentru Sampdoria şi este apreciat la 25 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt. Andersen, internaţional danez de tineret, a venit în urmă cu doi ani la Sampdoria de la FC Twente pentru doar 1,4 milioane de euro, iar acum cota sa a ajuns la 20 de milioane. 

50 de milioane de euro este cererea celor de la Sampdoria pentru cei doi jucători, potrivit jurnalistului italian specializat pe mercato, Matteo Pedrosi. De ei mai sunt interesaţi şi cei de la Arsenal, care ar fi oferit în urmă cu câteva zile 45 de milioane de euro, dar oferta a fost refuzată de italieni. 

Pe locul 9 a terminat Sampdoria în Serie A. Milan, care a ratat "la mustaţă", un loc de UEFA Champions League, a terminat pe 5. 

Afla mai multe despre: ac milanmilan transfermaldini 

viewscnt
Articole similare