Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele transferuri reuşite de CFR pentru noul sezon. Clujenii au luat doi dintre cei mai importanţi jucători din Liga I: "Sunt pierderi imense"

Primele transferuri reuşite de CFR pentru noul sezon. Clujenii au luat doi dintre cei mai importanţi jucători din Liga I: "Sunt pierderi imense"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a realizat primele două transferuri pentru noul sezon. Campioana României a obţinut semnăturile lui Rondon şi Luis Aurelio, doi dintre cei mai importanţi jucători de la Gaz Metan Mediaş.

"CFR a realizat două transferuri foarte bune. Pentru Gaz Metan, sunt două pierderi imense, sunt doi jucători extrem de valoroşi şi cu multă calitate umană. În condiţiile în care Gaz are pretentii la play-off în sezonul următor, nu avea voie sa piardă aceşti jucători.

Dar era foarte greu să reuşească să se ridice financiar la pretenţiile jucătorilor. Pentru orice antrenor care lucrează să construiască o echipă competitivă, este o lovitură mare când pierde jucători care au evoluat în mod constant şi care au făcut-o bine şi eficient. Sunt sigur că cei doi pot ajuta CFR-ul la îndeplinirea obiectivelor. Sper să reuşească să se integreze, chiar dacă ei sunt jucători de posesie" , a declarat antrenorul lui Gaz Metan, Edward Iordănescu.

Venit în iarnă la Gaz Metan, Rondon a marcat opt goluri în cele 17 meciuri jucate în acest sezon de Liga I, în timp ce Luis Aurelio a fost unul dintre cei mai importanţi mijlocaşi ai medieşenilor, fiind folosit în 35 de partide în actuala stagiune.

Afla mai multe despre: cfr clujrondonluis aurelio 

viewscnt
Articole similare