Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele trei transferuri pe care Gigi Becali le face la FCSB în pauza de iarnă: doi fundaşi laterali şi un atacant

Primele trei transferuri pe care Gigi Becali le face la FCSB în pauza de iarnă: doi fundaşi laterali şi un atacant

Superliga

Comentarii

FCSB vrea să transfere doi jucători de la Academica Cliceni, una dintre revelaţiile acestui sezon. Este vorba despre bulgarii Georgi Pashov şi Tsvetelin Chunchukov.

Gigi Becali este hotărât să întărească echipa în pauza de iarnă, deşi FCSB are un parcurs foarte bun în campionat. Omul de afaceri din Pipera a pus ochii pe doi jucători de la Academica Clincei, pe care vrea să-i transfere la FCSB: Tsvetelin Chunchukov şi Tsvetelin Chunchukov.

Primele transferuri pe care Gigi Becali le face la FCSB în pauza de iarnă

Pe lângă Risto Radunovic, pe care FCSB l-a cumpărat cu 400.000 de euro de la Astra, Gigi Becali vrea să transfere şi doi dintre cei mai buni jucători de la Academica Clinceni. Este vorba despre Georgi Pashov - fundaş dreapta şi Tsvetelin Chunchukov - atacant, scrie gsp.ro.

Pashov, în vârstă de 30 de ani, a venit la Academica Clinceni după ce şi-a încheiat conturile cu cei de la Zhetyu, din Kazahstan. Joacă fundaş dreapta, dar poate evolua şi ca mijlocaş la închidere. Georgi Pashov ar fi astfel transferat pe postul pe care joacă Valentin Creţu, unul dintre cei mai constanţi jucători de la FCSB şi care a debutat şi pentru echipa naţională. 

Tsvetelin Chunchukov are 25 de ani, este atacant, dar poate juca şi ca al doilea vârf. A fost transferat de Clincei de la Slavia Sofia şi a fost internaţional bulgar de tineret. Interesant este că Chunchukov este dorit de FCSB, deşi are ca atacant un singur gol marcat în şapte apariţii.

Gigi Becali l-a transferat deja pe Radunovic

Primul transfer pe care patronul FCSB l-a făcut pentru pauza de iarnă a fost Risto Radunovic. Gigi Becali i-a plătit Astrei 400.000 de euro pentru jucătorul în vârstă de 28 de ani. Internaţional muntenegrean, Radunovic joacă fundaş stânga şi ar astfel o concurenţă serioasă pentru Panţîru. 

Transferul lui Radunovic urmează să fie înregistrat pe 15 ianuarie, când se deschide oficial fereastra de transferuri în România. 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare