Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele urmări ale uciderii generalului Soleimani la ordinul lui Trump! Naţionala SUA şi-a anulat din motive de securitate un cantonament programat în Qatar

Primele urmări ale uciderii generalului Soleimani la ordinul lui Trump! Naţionala SUA şi-a anulat din motive de securitate un cantonament programat în Qatar
Comentarii

Echipa naţională de fotbal a SUA şi-a anulat, din motive de securitate, un stagiu de pregătire în Qatar după uciderea generalului iranian Qasem Soleimani, informează BBC.

Naţionala SUA avea programat un stagiu de pregătire la Doha între 5 şi 25 ianuarie, înainte de a întâlni, într-un amical, reprezentativa din Costa Rica, la 1 februarie, la Carson, California.

"Lucrăm cu federaţia de fotbal din Qatar pentru a găsi o oportunitate în viitorul apropiat ca echipa noastră să experimenteze facilităţile de clasă mondială şi ospitalitatea locale", a precizat forul american, într-un comunicat.

Qatarul va găzdui Cupa Mondială din 2020.



Generalul Qasem Soleimani, un important comandant militar iranian, a fost ucis, vineri, la Bagdad, ”într-o acţiune defensivă decisivă menită să protejeze personalul american din străinătate” şi să descurajeze viitoare atacuri, potrivit Pentagonului.

Soleimani, comandantul Gărzilor Revoluţionare Islamice, a fost ucis de rachete care au lovit maşina în care se afla, în apropiere Aeroportului Internaţional Bagdad.

Abou Mehdi al-Mouhandis, numărul doi în Hachd al-Chaabi, o coaliţie paramilitară majoritar pro-iraniană, integrată în statul irakian, a murit de asemenea în acest bombardament.

Afla mai multe despre: suaqatarcantonamentbombardament 

viewscnt
Articole similare