Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele urmări la FCSB după ce Gigi Becali a tunat! Înfrângerea cu CFR a pornit tensiunile: 5 fotbalişti, OUT

Primele urmări la FCSB după ce Gigi Becali a tunat! Înfrângerea cu CFR a pornit tensiunile: 5 fotbalişti, OUT

Superliga

Comentarii

Tensiunea şi-a făcut din nou apariţia la FCSB, după ce CFR Cluj a învins cu 1-0. Acum, adversarii încearcă să profite, iar directorul general al lui FC Voluntari, Ioan Andone, a anticipat cinci schimbări care pot surveni în echipa pregătită de Bogdan Argeş Vintilă.

FC Voluntari - FCSB, joi, de la 20:00, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

Restanţa dintre FC Voluntari şi FCSB îi va pune pe jucătorii vicecampioanei sub o presiune uriaşă, după înfrângerea din Ardeal, scor 1-0 cu CFR Cluj. Înfrângerea nu i-a picat bine lui Gigi Becali, care a făcut praf mai mulţi fotbalişti. 

Cinci super fotbalişti, OUT din echipa de start a FCSB-ului, după înfrângerea cu CFR Cluj! Gigi Becali, decizii incredibile

Dragoş Nedelcu şi Olimpiu Moruţan, doi dintre titularii din partida cu CFR Cluj, au fost şi cei mai criticaţi fotbalişti de către finanţatorul FCSB. Nici Iulian Cristea nu a scăpat, căruia i s-a reproşat modul în care a gestionat duelurile aeriene. 

Cei trei titulari nu s-ar putea regăsi pe teren pentru meciul cu FC Voluntari, drept pedeapsă pentru prestaţia cu CFR, dar şi alţi fotbalişti sunt vizaţi. Marko Momcilovic a revenit cu ghinion într-un meci oficial, după ce ultima dată jucase în 2018. Fundaşul stânga a fost schimbat la pauză şi, foarte probabil, nu va mai apărea în echipă.

În plus, Bogdan Planic şi Valentin Creţu sunt suspendaţi şi nu vor juca împotriva lui FC Voluntari. Singurul care poate scăpa este Florinel Coman, criticat şi el, dar care e vizat în privinţa unui transfer pe multe milioane de euro în străinătate. 

Ioan Andone vrea surpriza în FC Voluntari - FCSB

Directorul general al lui FC Voluntari a comentat partida care va avea loc joi: "Eu cred că FCSB va schimba patru, cinci jucători. Eu cred că vor fi schimbări, au şi soluţii. Eu sper să luăm cele trei puncte. Mihai Teja pregăteşte bine antrenamentele, a pregătit două sisteme, acum avem şi rezerve, jucătorii îl plac.

Pentru noi va fi un meci extrem de greu. Venim după a doua victorie din acest campionat, cu o echipă schimbată, cu foarte mulţi jucători noi sau jucători care în toamnă stăteau pe bancă. Nu trebuie să te deschizi împotriva Stelei, trebuie să joci pe contre. Pentru noi cred că va fi extraordinar. Egalul ne-ar avantaja pe noi. Noi vrem să facem 12 puncte. Dacă facem 12 puncte? Dacă le batem pe Sibiu şi Chindia, atunci avem şanse să ne salvăm", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport. 

VIDEO | CFR Cluj - FCSB 1-0 (Vinicius 79)

CFR şi FCSB au rămas din nou datoare cu spectacolul în meciul direct. Prima repriză din Gruia a oferit doar două faze de poartă. Ambele în contul CFR-ului, ambele avându-l în prim plan pe Costache. Tot CFR a condus ostilităţile şi după pauză, iar Djokovic a fost la un pas de un eurogol. Bordeianu i-a testat apoi vigilenţa lui Bălgrădean, dar portarul de la FCSB nu a putut fi învins. Soarta partidei s-a decis în ultimul sfert de oră. Planic a văzut roşu direct pentru un fault în marginea careului. Imediat, CFR a dat lovitura. Vinicius a marcat şi a stabilit scorul final, 1-0. 

Afla mai multe despre: ioan andonecfr clujfcsbcfr cluj fcsbfc voluntari fcsb 

viewscnt
Articole similare