Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primii doi jurnalişti morţi de coronavirus. Unul dintre ei lucra la AS

Primii doi jurnalişti morţi de coronavirus. Unul dintre ei lucra la AS
Comentarii

Epidemia de coronavirus continuă să facă ravagii în Spania, unde numărul morţilor cauzate de infectarea cu COVID 19 a depăşit deja cota 1000.

Printre aceştia se află şi doi jurnalişti extrem de cunoscuţi în Spania. Primul este Jose Maria Candela, cunoscut drept Chema Candela, care urma să împlinească 60 de ani în luna iunie.

Însă jurnalistul postul naţional de radio a murit, singur în casă, vineri dimineaţă. Chema Candela ştia tot ce mişca la Atletico Madrid, astfel că oficialii clubului din capitala Spaniei au postat un mesaj de adio pe reţelele de socializare pentru cunoscutul jurnalist.

"Familia clubului Atletico deplânge moartea lui Chema Candela, jurnalistul care şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei acoperind toate informaţiile despre clubul nostru. Le transmitem condoleanţe membrilor familiei, prietenilor şi colegilor lui Chema" , se arată în postarea clubului.

În plus, Tomas Diaz-Valdes a încetat şi el din viaţă. Fostul director general de la General Motorpoint Networks şi, totodată, unul dintre veteranii ziarului AS, publicaţie pentru care scria de 30 de ani, a murit în urma unei infecţii cu COVID 19 la vârsta de 78 de ani.

Afla mai multe despre: coronavirus 

viewscnt
Articole similare