Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primii trei jucători care vor veni în vară la FCSB. Unul dintre transferuri a fost deja rezolvat

Primii trei jucători care vor veni în vară la FCSB. Unul dintre transferuri a fost deja rezolvat

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că Adi Popa şi Kamer Qaka vor fi ofertaţi în vară şi sunt şanse importante să semneze cu FCSB. Pe lângă cei doi, la FCSB va ajunge şi Olimpiu Moruţan, care a fost cumpărat încă din iarnă de la FC Botoşani.

FCSB promite să aibă şi în această vară o campanie de transferuri consistentă. ”Roş-albaştrii” l-au luat deja pe Olimpiu Moruţan şi, pe lângă acesta, ar putea veni încă doi jucători. Gigi Becali a anuţat că vrea să-l transfere pe Kamer Qaka, jucător legitimat la CSM Poli Iaşi. Mijlocaşul albanez a ajuns în Liga 1 în vara trecută şi a reuşit să impresioneze prin constanţă şi echilibrul pe care-l oferă la mijlocul terenului.

Omul de afaceri din Pipera îl mai vrea şi pe Adi Popa, care a jucat aproape 5 ani la FCSB, dar căruia nu i-a prins bine plecarea la Reading. Acesta ar urma să se despartă în vară de englezi şi ar urma să semneze din postura de jucător liber de contract.

Ei ar fi primii trei jucători care ar veni în vară la FCSB:

Olimpiu Moruţan, 19 ani. Joacă mijlocaş ofensiv, în spatele vârfului, dar poate evolua şi în centrul terenului. În acest sezon a avut 30 de apariţii, două goluri şi patru assist-uri. A fost cumpărat în iarnă de la FC Botoşani, dar va veni în vară la FCSB. Este cotat la 900.000 de euro.

Kamer Qaka, 23 de ani. Este mijlocaş central clasic. A avut evoluţii constante în acest sezon, lucru care i-a adus şi primele convocări la naţionala Albaniei. A avut în acest sezon 29 de apariţii pentru CSM Poli Iaşi şi a reuşit două assist-uri. Este cotat la 700.000 de euro, iar Poli Iaşi va încerca să scoată un preţ cât mai bun, mai ales că Qaka este dorit şi de CS U Craiova şi CFR Cluj.

Adi Popa, 29 de ani. A plecat de la FCSB în ianuarie 2017, la Reading, dar n-a reuşit să se adapteze. Acum, este împrumutat la Al Taawon, însă nici aici n-a rupt gura târgului. În acest sezon a jucat 21 de meciuri pentru Reading, echipa a doua a lui Reading şi Al Taawon, a marcat de 4 ori şi a reuşit 9 assist-uri. Are în continuare o cotă destul de bună, un milion de euro.

Afla mai multe despre: fcsbkamer qakaliga 1csm poli iasifc botosaniadi popamorutan 

viewscnt
Articole similare