Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primire incredibilă pentru Unai Emery! Ce i-au făcut suporterii lui PSG antrenorului la revenirea pe Parc des Princes: ”Era normal”

Primire incredibilă pentru Unai Emery! Ce i-au făcut suporterii lui PSG antrenorului la revenirea pe Parc des Princes: ”Era normal”

PSG

Comentarii

PSG a câştigat, sâmbătă, în campionat, primul meci după eliminarea din optimile de finală ale Ligii Campionilor de către Real Madrid. Parizienii au învins, acasă, cu 5-0 (4-0), pe Metz, în etapa a XXIX-a din Ligue 1.

Înaintea partidei, jucătorii au fost aplaudaţi de spectatorii prezenţi pe Parc des Princes, dar fanii au fluierat când crainicul stadionului a pronunţat numele antrenorului gazdelor, Unai Emery, considerat principalul vinovat de cele două înfrângeri, cu 1-3 şi 1-2, din partidele cu Real.

Era normal să fie criticat dur de fani. Schimbările greşite din tur şi abordarea fricoasă din retur nu puteau fi ignorate”, au scris ziariştii francezi.

Golurile au fost marcate de Meunier '5, Nkunku '20 şi '28, Mbappe '45+1 şi Thiago Silva '82. La gazde nu au evoluat vedetele Neymar, accidentat, şi Cavani, suspendat.

În urma acestui rezultat, PSG este în continuare pe primul loc în clasament, cu 77 de puncte, urmată de AS Monaco, cu 63.

Afla mai multe despre: emerypsgparc des princes,  

viewscnt
Articole similare