Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul antrenor din Superliga care îl vrea pe Alexandru Albu după scandalul de la Iaşi: "Asta am hotărât"

Primul antrenor din Superliga care îl vrea pe Alexandru Albu după scandalul de la Iaşi: "Asta am hotărât"

Superliga

Comentarii

Alexandru Albu este un protagonist al celui mai mare scandal al momentului în Superliga. Fotbalistul Rapidului a fost exclus din lot pentru o perioadă nedeterminată.

Mijlocaşul celor de la Rapid a fost surprins în club alături de Andrei Borza, după eşecul giuleştenilor de pe terenul celor de la Poli Iaşi, cu scorul de 3-1. Alexandru Albu a fost amendat de către club cu o reducere a salariilor de 10% pe luna februarie şi a fost exclus din lot pentru o perioada nedeterminată. Scăparea experimentatului mijlocaş defensiv de la Rapid vine din partea unei grupări familiare celor de la Rapid.

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Adrian Mutu, îl apreciază pe Albu şi nu ar spune nu unui transfer al acestuia la CFR Cluj. Patronul clujenilor, Neluţu Varga, a dat verdictul în privinţa unui transfer al lui Alexandru Albu la CFR Cluj.

Neluţu Varga: "Mutu a înţeles situaţia şi aşa a rămas"

"Nici vorbă să-l luăm pe Alexandru Albu! Cel puţin, deocamdată! Asta am hotărât. Ştiu că îl vrea Adrian Mutu la CFR Cluj, a existat o discuţie în acest sens, dar nu am fost eu de acord cu această mutare.

Ne-am decis să nu mai luăm fotbalişti bătrâni, iar Mutu a înţeles situaţia şi aşa a rămas", a spus Neluţu Varga, la Prosport.

1.000.000 de euro este cota de piaţă a jucătorului în vârstă de 30 de ani. Albu a revenit la Rapid în iulie 2022, după o experienţă la Concordia Chiajna, în Liga a 2-a.

Rapid rămâne în lupta pentru titlul din Superliga după înfrângerea de la Iaşi. Giuleştenii vor să revină pe calea cea bună în meciul de miercuri, de pe teren propriu, cu UTA Arad. Meciul este de la ora 21:00 şi poate fi urmărit pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: cfr clujrapidsuperligaalexandru albuadrian mutunelutu varga 

viewscnt
Articole similare