Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul antrenor dorit de Becali după plecarea lui Andone de la FCSB. Cu cine va negocia patronul roş-albaştrilor

Primul antrenor dorit de Becali după plecarea lui Andone de la FCSB. Cu cine va negocia patronul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

Bogdan Andone şi-a dat demisia de la FCSB, după înfrângerea ruşinoasă suferită în faţa armenilor de la Alashkert. La conferinţa de presă, antrenorul a recunoscut că nu mai poate colabora cu Gigi Becali.

Imediat după ce a aflat de plecarea lui Bogdan Andone, Gigi Becali a dezvăluit care este primul antrenor pe care-l va suna pentru a venit la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a declarat că este interesat de o eventuală colaborare cu Devis Mangia, care a pregătit-o în sezonul trecut pe Universitatea Craiova.

"Bogdan Andone e băiat bun, dar, la un moment dat, trebuie să punem şi noi un antrenor. O să îl sun pe Devis Mangia" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Andone a plecat de la FCSB. Becali caută antrenor

Imediat după meciul cu Alashkert, pierdut de FCSB cu 2-3, Bogdan Andone şi-a anunţat demisia la conferinţa de presă. Deşi echipa a obţinut calificarea în turul al treilea al preliminariilor Europa League, antrenorul n-a mai rezistat pe banca vicecampioanei României.

"Ca jucător, am fost serios şi aşa vreau să rămân şi ca antrenor. Nu accept ca pe un teren de fotbal să fiu huiduit pentru nişte decizii pe care nu le iau eu. Am încercat să-i spun patronului despre problemele din ultima perioadă, dar e echipa lui şi doar el decide. Nu ţin de scaun, nu mă interesează banii, mă interesează să-mi fac meseria. Credeam că putem colabora până la un anumit punct, dar se pare că nu este aşa.

Mă opresc aici. Vreau să le mulţumesc jucătorilor, sunt nişte jucători cu caractere deosebite şi vreau să le transmit că pot califica această echipă în grupele Europa League. Nu am vrut să las echipa după meciul cu Botoşani, era o perioadă destul de scurtă până la meciul din Europa League, aşa că am încercat să rămân focusat pe acest meci pentru a obţine calificarea", a spus Bogdan Andone, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare