Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul atac la adresa conducerii lui Genoa! Ionuţ Radu, retrogradat de "grifoni": "E lipsă de respect"

Primul atac la adresa conducerii lui Genoa! Ionuţ Radu, retrogradat de "grifoni": "E lipsă de respect"

Stranieri

Comentarii

Crescenzo Cecere, impresarul lui Ionuţ Radu, a pus piciorul în prag în relaţia cu Genoa. Agentul susţine că nu mai e cale de împăcare cu conducerea "grifonilo" şi că portarul român nu poate accepta statutul de rezervă.

Ruptura dintre Ionuţ Radu şi Genoa e definitivă, iar impresarul internaţionalului român a pus la punct conducerea clubului: "Suntem dezamăgiţi de Genoa, care nu a respectat tot ce a făcut el (n.r. - Ionuţ Radu) pentru ei, mai ales în sezonul trecut, unul bun pentru el, la fel ca acesta, când a fost decisiv în anumite meciuri. Poziţia din clasament al lui Genoa nu e din cauza lui Radu. Pentru a câştuga meciuri, trebuie să marchezi. Respectăm decizia clubului, dar e lipsă de respect la adresa jucătorului", a declarat Crescenzo Cecere pentru TuttoMercatoWeb. 

"Au fost cinci antrenori la Genoa, iar acum s-a decis ca Perin să fie titular, astfel că Radu va continua să crească în altă parte. Ţinem legătura cu mai multe cluburi din Italia şi din străinătate, pentru că este unul dintre cei mai buni portari disponibili în această perioadă de transferuri, dar suntem legaţi de Inter. Inter nu are nicio intenţie de a-l pierde pe Radu, astfel că cel mai corect lucru ar fi să se întoarcă la Inter. Nu mai are rost să rămână la Genoa", a mai spus impresarul portarului român. 

Ionuţ Radu, rezerva lui Mattia Perin

Noul antrenor al lui Genoa, Davide Nicola, a luat decizia de a se baza pe italianul Mattia Perin pentru restul sezonului, după ce Ionuţ Radu fusese titularul postului până în această iarnă. Un semnal important a fost primit de român la chiar primul meci oficial din acest an, atunci când Perin a fost titular în faţa lui Sassuolo, scor 2-1. 
 
Apoi, Davide Nicola l-a introdus pe Radu titular în meciul din Cupa Italiei cu Torino, iar mesajul antrenorului lui Genoa a fost unul clar. Perin, care a fost împrumutat de la Juventus până în vară, va apăra în campionat, iar Radu, dacă va rămâne în echipa "grifonilor", va mai prinde meciuri doar în cupă, dacă rivalul italian va fi apt. 

Afla mai multe despre: ionut raduionut radu genoaionut radu intercrescenzo cecere 

viewscnt
Articole similare