Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul atac la Cristiano Bergodi, după ce italianul a fost numit antrenor la U Craiova: "Ştiu ce şi cât poate, de aceea nu cred în el!"

Primul atac la Cristiano Bergodi, după ce italianul a fost numit antrenor la U Craiova: "Ştiu ce şi cât poate, de aceea nu cred în el!"galerie foto
Comentarii

Fostul internaţional Mihăiţă Pleşan îl atacă pe italianul Cristiano Bergodi, după numirea în funcţia de antrenor al Universităţii Craiova.

Fostul mijlocaş, ajuns la 37 de ani, a avut o relaţie tensionată cu tehnicianul italian, în 2009, atunci când cei doi se aflau la FCSB. La acea vreme, Bergodi l-a trimis la echipa a doua pe Mihăiţă Pleşan, considerându-l pe fotbalistul oltean un tip conflictual.

Pleşan nu a uitat de conflictul cu Bergodi nici după aproape zece ani şi iese la atac, după numirea italianului în funcţia de antrenor al Craiovei. Cu toate că nu-i menţionează numele, Pleşan lasă de înţeles, într-o postare publicată la câteva ore de la instalarea italianului pe banca Ştiinţei, că nu crede în Cristiano Bergodi.

"Ştiu ce şi cât poate, de aceea nu cred în el... Dar în Craiova cred, pentru că ştiu ce şi cât poate... Craiova - Campioana unei mari Iubiri!", a notat Mihăiţă Pleşan, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Cristiano Bergodi este noul antrenor al echipei U Craiova

Cristiano Bergodi este noul antrenor al echipei Universitatea Craiova, el semnând un contract valabil până în data de 30 iunie 2021.

"Fiindcă vine din Cetatea Eternă în Cetatea Banilor, putem spune: Habemus antrenor! Dacă ne uităm în urmă, Ştiinţa a avut compatibilitate cu şcoala de antrenori italiană, aşa că Cristiano Bergodi are toate şansele să scrie istorie în „vulcanul” alb-albastru. Simbolul lui Lazio, pentru care a jucat 7 sezoane, a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până în data de 30 iunie 2021. Bun venit, Mister şi adu-ne trofee!", a anunţat clubul craiovean.

Joi, Universitatea Craiova a anunţat rezilierea contractului antrenorului Corneliu Papură.

Afla mai multe despre: bergodi 

viewscnt
Articole similare