Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul atacant pentru Dică: transfer tocmai din Africa de Sud la FCSB! Este jucătorul pentru care s-a plătit o sumă record | BREAKING NEWS

Primul atacant pentru Dică: transfer tocmai din Africa de Sud la FCSB! Este jucătorul pentru care s-a plătit o sumă record | BREAKING NEWS

FCSB

Comentarii

Venirea lui Nicolae Dică la FCSB a deblocat transferurile la echipa finanţată de Gigi Becali. Afaceristul a spus, în ultimele zile, că lotul are nevoie de un atacant, iar acesta ar putea veni tocmai din Africa de Sud. Sursele Orange Sport indică cine e vârful care ar putea reveni în România.

Ce atacant poate fi transferat la FCSB. Vine din Africa de Sud şi s-a plătit o sumă record pentru el

În ziua în care Gigi Becali şi Nicolae Dică au bătut palma iar noul antrenor s-a întâlnit cu echipa, au apărut primele nume care s-ar putea alătura lotului celor de la FCSB. Dan Nistor se află printre jucătorii care ar putea sosi la FCSB.

Iar sursele Orange Sport indică faptul că se pregăteşte un transfer şi în atac. Cum Ivan Mamut e pe picior de plecare, Andrei Dumiter e accidentat, iar Ianis Stoica încă n-a convins că poate evolua pe acel post, locul e descoperit. Doar Florin Tănase a dovedit că poate fi eficient pe postul de atacant central. 

"Da, a fost deschis la transferuri", a anunţat Nicolae Dică după discuţia cu Gigi Becali

Atacantul vizat de un transfer la FCSB este Pavol Safranko, fotbalist cu 17 goluri şi 10 pase decisive pentru Sepsi, în 73 de meciuri. 

Slovacul de 27 de ani a fost transferat de Sepsi pentru o sumă record în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns FC, în urmă cu un an. 700.000 de euro a obţinut Sepsi, fiind cea mai scumpă plecare din istoria clubului din Sfântu Gheorghe. 

În mai, Sepsi a dorit să-l aducă înapoi pe Safranko, sub formă de împrumut, dar mutarea nu s-a realizat. Acum, sursele Orange Sport indică faptul că slovacul ar putea ajunge la FCSB. 

Ce ar putea facilita transferul lui Pavol Safranko din Africa de Sud la FCSB

Deşi mai are contract cu Mamelodi Sundowns FC până în 2026, Safranko a trăit în umbra titularului postului, Peter Shalulile, din Namibia, vârf care are cifre foarte bune la echipa din Africa de Sud: 81 de goluri şi 23 de pase decisive în 169 de meciuri. 

Atacantul dorit de FCSB a marcat de nouă ori în 28 de meciuri la echipa africană. 

Mai mult, în această vară, Mamelodi Sundowns FC a depăşit numărul străinilor pe care-i poate legitima. Şase jucători străini are clubul în lot, printre care şi Pavol Safranko, cu unul mai mult decât regula campionatului, astfel că se va renunţa la unul dintre aceştia. 

De asemenea, presa din Africa de Sud susţine că Safranko are unul dintre cele mai mari salarii din echipă, deşi are doar statutul de rezervă. 

"Safranko încă n-a arătat ce poate, dar ai vrea să-i mai dai o şansă. Pavol Safranko are un salariu mare, câştigă mult, dar nu s-a dus acasă (n.r. - în Slovacia) în pauza dintre sezoane, deoarece vrea să se acomodeze. Probabil îşi va cumpăra o casă aici, ar putea obţine cetăţenia", transmite presa din Africa de Sud despre atacantul care s-ar putea transfera la FCSB

Basarab Panduru nu s-a putut abţine! L-a atenţionat pe Nicolae Dică în legătură cu Gigi Becali la FCSB: ”Spune una şi face alta”

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

Afla mai multe despre: pavol safrankofcsbgigi becalinicolae dicatransfer pavol safranko fcsbtransferuri fcsbtransfer fcsb nicolae dica 

viewscnt
Articole similare