Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul club din Liga 1 "câştigat" de Burleanu? Au trimis adeziune pentru actualul şef al FRF. "Va fi o luptă câncenă!"

Primul club din Liga 1 "câştigat" de Burleanu? Au trimis adeziune pentru actualul şef al FRF. "Va fi o luptă câncenă!"

FRF

Comentarii

Alegerile FRF se apropie şi se prefigurează deja un duel Ionuţ Lupescu - Răzvan Burleanu pentru cea mai înaltă funcţie din fotbalul românesc.

Lupescu are susţinerea Generaţiei de Aur, în timp ce Burleanu se bazează în special pe cluburile din ligile inferioare, însă e greu de dat un pronostic în acest moment.

  • Ionuţ Lupescu vine la TELEKOM SPORT, miercuri, de la 19:00, în prima emisiune televizată după ce şi-a anunţat candidatura la şefia FRF!

E de aşteptat ca formaţiile din Liga 1 să voteze pentru schimbare, dar se pare că cel puţin un club va merge pe mâna lui Răzvan Burleanu. E vorba de FC Botoşani, formaţie care conform spuselor preşedintelui Cornel Şfaiţer a trimis o cerere de adeziune prin care îşi arată susţinerea faţă de actuala conducere. Totuşi, întrebat direct dacă Botoşaniul va vota cu Burleanu, Şfaiţer a evitat răspunsul.

"O să analizăm bine. Important e că o să avem nişte alegeri frumoase. O să fie o competiţie adevărată, o concurenţă adevărată. Un preşedinte actual, care mai are un mandat şi îşi dorelşte să continue şi cu Ionuţ Lupescu, un om cu multă experienţă. Vom vedea.



Noi am trimis adeziune (n.r. pentru candidatura lui Burleanu). Am trimis. ce să vă spun... O să fie nişte alegeri... o luptă crâncenă. Lupescu a venit cu gânduri îndrăzneţe, dar numai membrii afiliaţi vor decide pe data de 18 aprilie
", a declarat Şfaiţer la ProSport LIVE.

 

Afla mai multe despre: lupescuburleanubotosanivotalegeri frf 

viewscnt
Articole similare