Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul club din Liga I care a salutat realegerea lui Răzvan Burleanu: "Ne bucurăm că totul beneficiază de continuitate"

Primul club din Liga I care a salutat realegerea lui Răzvan Burleanu: "Ne bucurăm că totul beneficiază de continuitate"

Fotbal

Comentarii

Clubul CFR Cluj a salutat realegerea lui Răzvan Burleanu în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Actualul preşedinte a câştigat un nou mandat în fruntea FRF, după ce s-a impus încă din primul tur de scrutin la alegerile de miercuri.

"Felicitări, Răzvan Burleanu! Ne bucurăm că iniţiativele manageriale propuse acum 4 ani de Răzvan Burleanu şi echipa sa, inţiative care au început să se materializeze, vor beneficia de continuitate. Avem încredere că fotbalul românesc va rămâne pe aceeaşi linie, iar noi, toţi cei implicaţi în marea familie a fotbalului, vom contribui la dezvoltarea lui. Multă baftă", se arată pe pagina de Facebook a clubului clujean.

Răzvan Burleanu a câştigat, miercuri, un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), după ce l-a învins clar, încă din primul tur de scrutin, pe principalul contracandidat Ionuţ Lupescu.

Burleanu a obţinut 168 de voturi, iar Ionuţ Lupescu 78 de voturi. Marcel Puşcaş a primit 8 voturi, iar Ilie Drăgan niciun vot. La Adunarea Generală au votat 254 de membri.

Afla mai multe despre: frfrazvan burleanucfr clujionut lupescu 

viewscnt
Articole similare