Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul eşec al lui Marius Şumudică pe banca CFR-ului! Akademia Puskas s-a impus în faţa ardelenilor

Primul eşec al lui Marius Şumudică pe banca CFR-ului! Akademia Puskas s-a impus în faţa ardelenilor

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut amicalul jucat în cantonamentul din Austria, scor 0-1, cu Akademia Puskas, locul 2 sezonul trecut în campionatul maghiar.

Echipa din Ungaria a jucat cu Alex Băluţă integralist şi nu a abordat meciul ca pe un simplu amical. Fotbaliştii de la Akademia Puskas au intrat tare la Camora şi Debeljuh, iar arbitrul a fost nevoit să arate două cartonaşe galbene. Prima repriză a fost echilibrată, fără prea multe faze de poartă, ungurii având două oprtunităţi din care nu au marcat. 

În repriza secundă, maghiarii au fost mai ameninţători dintr-un corner executat, dar noul portar al ardelenilor, Figueiredo, a avut o intervenţie bună la colţul scurt. 

Marius Şumudică a schimbat jumătate din echipă în minutul 58, iar ungurii au profitat. Mateo Susic a comis o lovitură de la 11 metri din care Jakub Plsek a deschis scorul pentru maghiari. 

CFR a încercat să egaleze, iar Petrila a avut ghinion şi a lovit bara, din lovitură liberă, în minutul 75. Campionii nu au reşit să marcheze, iar Şumudică a înregistrat primul eşec pe banca feroviarilor. 

Campioana va continua să se antreneze la Bad Zell, în Austria, până pe 29 iunie şi va juca ultimul amical cu o zi înainte de revenirea în ţară, tot împotriva unei echipe din Ungaria, Ujpest.

 

Afla mai multe despre: cfr-amical-marius şumudică 

viewscnt
Articole similare