Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul fotbalist al Astrei care rupe tăcerea! Ce se întâmplă, de fapt, după arestarea lui Ioan Niculae: "Ne-a contactat la început". Ce problemă financiară e

Primul fotbalist al Astrei care rupe tăcerea! Ce se întâmplă, de fapt, după arestarea lui Ioan Niculae: "Ne-a contactat la început". Ce problemă financiară e

Astra Giurgiu

Comentarii

Vestea condamnării lui Ioan Niculae la cinci ani de închisoare cu executare nu i-a speriat pe jucătorii Astrei. Mijlocaşul Dario Canadjija (26 de ani) e primul fotbalist al fostei campioane care vorbeşte despre ce s-a întâmplat în aceste zile în club, dar şi cu ce problemă financiară se confruntă.

Ce se întâmplă la Astra în zilele de după arestarea lui Ioan Niculae

Dario Canadjija este primul fotbalist al Astrei care a vorbit despre arestarea lui Ioan Niculae. Se pare că decizia nu va afecta activitatea clubului, întrucât "patronul nu se băga la echipă şi nici nu discuta cu jucătorii". În plus, jucătorii nu se tem nici de o posibilă instabilitate în club, întrucât preşedintele Dani Coman le-a asigurat liniştea. 

"Noi, jucătorii, ştim că şeful a fost judecat şi am primit vestea condamnării la cinci ani de închisoare. Am citit. Preşedintele (n.r. - Dani Coman) a vorbit cu noi şi ne-a spus că nu sunt probleme. Clubul continuă să joace şi fără proprietar. Oricum, patronul nu se băga la echipă şi nici nu discuta cu jucătorii. Am luat contact cu el doar la începutul sezonului. Vom vedea ce se va întâmpla, dar preşedintele a îndeplinit tot ce ne-a promis până acum. Cred că se va întâmpla la fel şi de acum", a declarat Dario Canadjija pentru Index.hr. 

Probleme cu salariile la Astra Giurgiu

Întârzierile salariale au devenit o obişnuinţă la Astra, iar jucătorii nu-şi mai fac griji. Dario Canadjija susţine că e o problemă financiară suportabilă, în condiţiile în care există de ani de zile:

"E o întârziere mică la plata salariilor, dar asta se întâmplă de câţiva ani. Uneori, nu ne dau salariile două luni, iar apoi plătesc totul. Băieţii care joacă aici dinaintea mea au înţeles cum merg lucrurile. Aici se dau bonusuri pentru ultima victorie, de exemplu. E adevărat că acum nu suntem plătiţi de două luni, dar ştiu că în Turcia se întâmplă la fel, la cluburile mari, care au restanţe spre jucători şi de cinci luni. Aşa merg lucrurile în aceste ţări", a încheiat Dario Canadjija pentru presa din ţara natală.

În Liga 1, Astra suferă. Fosta campioană e pe locul 13, cu 25 de puncte, pe ultimul loc care asigură prezenţa în Liga 1. 

Afla mai multe despre: ioan niculaeastradario canadjija,  

viewscnt
Articole similare