Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul fotbalist care pleacă de la FC Barcelona după demiterea lui Ronald Koeman: "Nu intră în planuri"

Primul fotbalist care pleacă de la FC Barcelona după demiterea lui Ronald Koeman: "Nu intră în planuri"

FC Barcelona

Comentarii

Luuk de Jong (31 de ani) e primul fotbalist care pleacă de la FC Barcelona după demiterea lui Ronald Koeman. Fotbalistul olandez nu intră în planuriel lui Sergi Barjuan, antrenorul interimar al catalanilor, dar nici ale lui Xavi, viitorul antrenor principal de pe Camp Nou.

Primul fotbalist care pleacă de la FC Barcelona după demiterea lui Ronald Koeman

Adus la FC Barcelona în ultimele ore ale perioadei de mercato din vară, Luuk de Jong nu a fost deloc la un nivel bun în momentele când a primit şanse de a juca. Ronald Koeman a insistat pentru el şi l-a cerut după ce Griezmann a fost cedat la Atletico Madrid, dar se pare că şefii, antrenorul interimar şi viitorul antrenor principal i-au stabilit soarta.

Potrivit AS, Luuk de Jong nu intră în planurile lui Sergi Barjuan, nici ale lui Xavi, după ce acesta va prelua echipa, şi va pleca în iarnă. De Jong e doar împrumutat de la FC Sevilla. Împrumutul era pe un an, dar olandezul va pleca mai repede de la formaţia de pe Camp Nou, pentru că nu are nici sprijinul vestiarului, potrivit sursei citate.

Aducerea lui Luuk de Jong la FC Barcelona a fost o alegere ciudată, având în vedere că la FC Sevilla, echipa de unde este împrumutat, nu era nici măcar titular, En Nesyri fiind titular de bază pe postul de atacant pe "Ramon Sanchez Pizjuan".

  • 1 - un gol a marcat Luuk de Jong în tricoul Barcelonei, într-o victorie cu Levante, 2-0 pe Camp Nou

Ronald Koeman suţinea că De Jong e mai bun decât Neymar

După venirea sa pe Camp Nou, Ronald Koeman susţinea despre Luuk de Jong că este mai bun decât Neymar, fostul număr 11 de pe Camp Nou, plecat la PSG în vara lui 2017. "De Jong nu este Neymar. Dar în cazul unei centrări, Luuk este mai periculos decât Neymar. Trebuie să fiu în stare să-mi schimb jucătorii de atac. Dacă un meci are nevoie de un jucător precum Luuk, el va juca. Cred că orice echipă ar trebui să aibă asta", a explicat olandezul.

Afla mai multe despre: luuk de jongfc barcelonaplecareronald koeman 

viewscnt
Articole similare