Experiențe împreună.
You are here:

Primul fotbalist care vine la CFR Cluj în vară: atacant pentru Iordănescu! Mutarea, anunţată: "Îl aduc"

Primul fotbalist care vine la CFR Cluj în vară: atacant pentru Iordănescu! Mutarea, anunţată: "Îl aduc"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul Edi Iordănescu îşi construieşte deja lotul pentru următorul sezon la CFR Cluj. Tehnicianul şi conducerea au hotărât să se bazeze, din sezonul următor, pe un tânăr atacant, care va reveni în Gruia la finalul stagiunii.

CFR Cluj a suferit mai multe pierderi la nivelul lotului, în acest sezon, fie că a fost vorba despre accidentări sau indisponibilităţi cauzate de COVID-19. De altfel, Edi Iordănescu s-a plâns, în ultima perioadă, din acest motiv, iar conducerea încearcă să-i ofere un lot bine definit pentru următorul sezon, în care se urmăreşte şi calificarea într-o grupă europeană.

Revenirea anunţată la CFR Cluj. Primul fotbalist care face pasul în Gruia în vară

Edi Iordănescu primeşte încă un fotbalist U21, pe care se va putea baza în meciurile din Liga 1. Claudiu Petrila (20 de ani) revine în Gruia şi va fi o variantă de luat în seamă, după ce a jucat constant la Sepsi OSK, acolo unde a fost împrumutat în acest sezon. 

Cele 25 de meciuri jucate, în care a marcat de trei ori, i-au făcut pe cei de la CFR Cluj să-l cheme înapoi. Directorul sportiv de la Sepsi, Attila Hadnagy, a dezvăluit mutarea şi a anunţat că actuala campioană nu mai are de gând să-l împrumute pe Petrila, după ce atacantul lateral a prins experienţă. 

"90%, Petrila nu rămâne la noi. CFR Cluj ne-a anunţat deja că îl aduce înapoi la finalul sezonului şi nu doreşte să-l mai împrumute", a anunţat conducătorul de la Sepsi pentru Lelato.transindex.ro.

Astfel, Edi Iordănescu va acea încă o variantă pentru regula U21, după ce Valentin Costache, 22 de ani, nu va mai fi eligibil şi în noul sezon. 

  • 29 de meciuri şi 1 gol sunt cifrele lui Petrila la CFR Cluj din ultimii ani. 

Sepsi se plânge de regula U21

Attila Hadnagy a recunoscut şi Sepsi are probleme cu regula U21: "Regula cu doi jucători U21 a slăbit competiţia, nu sunt destul de mulţi fotbalişti pentru a nu slăbi din calitatea competiţiei. E greu să găseşti un fotbalist, pe care să-l arunci imediat pe teren pentru 45 de minute, 90 de minute, iar noi căutăm constant soluţii. La nivel naţional, suferim la capitolul jucători tineri

Pot spune că soluţia ar fi să jucăm doar cu un fotbalist U21, pentru că, dacă un tânăr e talentat, va juca oricum. Dacă nu e talentat, atunci nu ar trebui forţat. Această obligativitate duce la schimbări premature, după câteva minute, iar încrederea jucătorilor e lovită", a mai spus Hadnagy. 

CFR Cluj a câştigat Supercupa României în faţa FCSB-ului

Supercupa României a fost decisă la penalty-uri. CFR Cluj a dominat cele 90 de minute de la Ploieşti cu FCSB, iar actuala campioană s-a impus la loviturile de departajare cu 4-1, după 0-0 în timpul regulamentat. 

 

 

viewscnt
Articole similare
O sportivă de la Jocurile Olimpice condusă la aeroport de japonezi pentru a fi trimisă...